Transport & Logistiek

Background blocks

In de wereld van vandaag moet je in de Transport & Logistiek sector wendbaar zijn om aan de snel veranderende vraag te kunnen voldoen. Het goederenvervoer over de weg, het spoor, het water en door de lucht blijft toenemen. Medewerkers staan onder druk en raken overbelast, de milieuwetgeving wordt steeds strenger en klanten worden veeleisender. Daarnaast heeft deze sector te maken met meer handling én stijgende kosten voor brandstof en magazijnruimte. Hierdoor wordt automatisering en digitalisering in de transport & logistieksector belangrijker dan ooit.

Enterprise Mobility voor Transport & Logistiek

Gelukkig kunnen onze Enterprise Mobility oplossingen je inzicht geven in je gehele operatie. Door up-to-date informatie kun je: betere beslissingen nemen, de efficiëntie aanzienlijk verhogen, de supply chain optimaliseren en een vlekkeloze uitvoering garanderen. Zodat de juiste goederen, op de juiste plaats, op de juiste tijd worden geleverd. Met onze hardware en software wordt het verwerken en ophalen van data zoals Proof of delivery, orderpicking, inventarisatie, taakregistratie en Proof of Collect eenvoudig gestroomlijnd. Je hebt meteen inzichtelijk welke orders er binnenkomen, wat de leveringstijd van een vracht is en waar pakketten zich in het magazijn bevinden. Daarnaast worden orders sneller (handmatig of automatisch) gepickt en verwerkt en worden containers optimaal ingeladen voor meer efficiëntie. Om de logistieke processen optimaal te stroomlijnen is een draadloos netwerk een onmisbare basis.

Tijd is geld. Als speler in de Transport en Logistieke sector weet je dat als geen ander. Technische mankementen en uitvallende systemen vragen dus om een onmiddellijke oplossing. Met onze Enterprise Mobility Management services worden je mobile devices, app en infrastructuren operationeel gehouden en hersteld. Als dat nodig is, regelen wij vervangende apparatuur om het probleem te ondervangen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Proof of Delivery
Orderpicking
Proof of Collect
Inventarisatie
Fulfillment
Fleet management
Track & Trace
Supply Chain Management
Wireless Netwerk Infrastructuur
App development

Onze ervaring

Wij werken al ruim 45 jaar samen met verschillende toonaangevende bedrijven in de Transport & Logistiek sector als Kramer Group, Kuehne+Nagel, APM Terminal, KLM, H.Essers en Antwerp Euroterminal. We weten precies welke processen er in de Transport & Logistiek sector zijn en begrijpen tegen welke uitdagingen je aanloopt, waardoor we je goed kunnen adviseren.

KLANTEN OVER DALOSY

“Het is voor mij prettig om met Dalosy samen te werken, gezien hun ervaring, gegronde kennis en kunde, en streven om de nieuwste technieken toe te passen.”

Patrick du Buf

IT Service Manager bij de Bijenkorf

Klant cases

Steeds kunnen we een beroep doen op de expertise van Dalosy. Niet alleen tijdens de selectie van hardware, maar ook in de dagelijkse praktijk.

Mark Engels

CTO bij AET

Klant cases

“Samen met een aantal interne mensen heeft Dalosy voor een succesvolle overstap gezorgd.”

Patrick Tielens

Team Leader Service Desk bij H.Essers

Klant cases

“De samenwerking voelde gewoon goed.”

David Rauws

Business Analyst bij bol.com

Klant cases

“Dankzij Dalosy hebben we nu veel meer controle over wat er in ons magazijn gebeurt.”

Filip De Wit

Logistics IT Supportmanager bij D’Ieteren

Klant cases

De samenwerking met Dalosy loopt al jarenlang uitstekend

Maikel van der Born

Manager Bouwmarktautomatisering bij Intergamma

Klant cases

De nieuwe oplossing heeft nu al een stijging van 10% in de productiviteit gerealiseerd

Robin Bouwmeester

WMS-specialist bij ASICS

Klant cases

Dalosy heeft al geruime tijd ervaring in voice picking en heeft ons daarin geadviseerd.

Cock Engelhart

Manager Logistiek bij Martens Kunststoffen

Klant cases

De samenwerking met Dalosy was een groot succes.

Cor van Gils

ICT-manager bij Prénatal

Klant cases

Jouw voordelen

Onze Enterprise Mobility oplossingen helpen logistieke bedrijven te automatiseren, digitaliseren en optimaliseren. Daarmee krijg je:

• Real-time inzicht
• Hogere efficiëntie
• Hogere productiviteit
• Meer controle over je processen

Neem contact op

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW