App development

Background blocks

Je hebt een doel. Je wilt je bedrijfsprocessen optimaliseren, efficiënter maken en kosten besparen. Of misschien wil je juist jouw klanten iets extra’s aanbieden en de customer experience verbeteren? Met een app van Dalosy profiteert jouw bedrijf van een gebruiksvriendelijke software voor intern gebruik of B2B-doeleinden. Ons ervaren softwareteam is namelijk gespecialiseerd in de ontwikkeling van Enterprise apps voor diverse branches.

Software op maat

Maatwerk voor een Enterprise app heeft als groot voordeel dat de software perfect aansluit op jouw organisatie. Immers, het is aan de hand van jouw specifieke wensen en eisen ontwikkeld om jouw unieke bedrijfsprocessen te ondersteunen. Gaat het om een eenvoudige applicatie voor inventarisatie van je voorraden? Of heb je een zeer uitgebreide, bedrijfskritische applicatie nodig voor gebruik in meerdere vestigingen en volledig geïntegreerd met het ERP-systeem? Voor maatwerk softwareontwikkeling ben je bij Dalosy aan het goede adres.

Enterprise apps voor de zakelijke markt

Dalosy heeft al ruim 35 jaar ervaring met softwareontwikkeling op maat voor zowel grote als kleine ondernemingen. Door onze jarenlange expertise in de Enterprise Mobility branche weten wij ons van concurrerende app-ontwikkelaars te onderscheiden. We hebben een goede reputatie weten op te bouwen in onder meer de retail branche, de logistieke markt en de gezondheidszorg. Daarnaast ontwikkelen wij regelmatig apps voor de overheid, bijvoorbeeld voor het registreren van beveiligingsrondes.

Een softwareteam met ervaring

Ons team bestaat uit zeer ervaren softwareconsultants en -engineers. Samen met jou analyseren ze de processen binnen je bedrijf om vervolgens softwaretoepassingen te ontwikkelen en te implementeren die deze processen perfect ondersteunen. Softwareontwikkeling op maat is namelijk meer dan alleen programmeren. Je hebt een team nodig dat verstand heeft van bedrijfsprocessen en deze helder en eenvoudig uitwerkt in gebruiksvriendelijke software. En dat is precies het punt waar het team van Dalosy sterk in is!

Onze apps en compatibiliteit

Onze apps zijn compatible met de besturingssystemen van alle Enterprise mobile devices. Het maakt dus niet uit of er binnen jouw bedrijfscontext met verschillende devices wordt gewerkt. Hetzelfde geldt voor mobiele telefoons op de werkvloer: onze applicaties werken ook prima op de besturingssystemen van iOS, Windows en Android! Je kunt ervoor kiezen om onze apps op je eigen server te draaien, maar dit is geen vereiste. Het is namelijk ook mogelijk om de app in te zetten vanuit een cloudapplicatie. Je hebt in dit geval geen omkijken naar je server bij het inzetten van de app.

Maak een afspraak

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend brainstormsessie!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW