Services & Beheer

Background blocks

De continuïteit van je organisatie is essentieel. In een wereld van ‘tijd is geld’ kun je je niet veroorloven dat processen stil komen te liggen door een storing of defecte apparatuur. Klanten haken af als ze niet à la minute van informatie voorzien worden en bedrijfsprocessen moeten zonder onderbrekingen doorgaan. Ook in ziekenhuizen kan een storing serieuze gevolgen hebben. Onderhoud van apparatuur, applicaties en netwerk infrastructuur is belangrijk en draagt bij aan het optimaal functioneren van je processen. Dalosy biedt diverse services en beheerdiensten aan om je hierbij te helpen.

Reparatie

Tijdens het gebruik van mobile devices kunnen ze wel eens breken of defect raken. Met onze haal- en brengservice ben je ervan verzekerd dat wij het defecte device ophalen, repareren en binnen 4 uur weer terugbrengen. Meld je reparatie snel en gemakkelijk aan bij Dalosy en wij regelen de rest. Wat je terugkrijgt is een werkend mobile device, volledig geconfigureerd met jouw instellingen en applicaties. Zo kunnen je medewerkers direct weer aan de slag!

Technische support

Elke minuut waarin niet gewerkt kan worden, kost geld. Bij Dalosy krijg je snelle hulp van ons Professional Services team bij het oplossen van een technische storing in een mobile device, draadloos netwerk of applicatie.

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management monitoren wij non-stop jouw mobiele apparatuur en het draadloos netwerk, zodat afwijkingen direct gedetecteerd en verholpen worden. We leveren proactief beheer om de continuïteit van de mobile devices te verbeteren. Is er een mobiel apparaat stuk? Dan zorgen wij ervoor dat het wordt omgeruild en dat de juiste versie, applicaties en safety patches erop staan.

Lees meer

Enterprise Mobility Management

Het gebruik en de diversiteit van mobile devices neemt toe. Daardoor groeit ook de vraag naar expertise in het beheer van deze apparatuur en de infrastructuur eromheen. Dalosy biedt de oplossing om je te ontzorgen: Enterprise Mobility Manamagent (EMM). Met onze EMM-services beheren wij jouw mobiele apparatuur met behulp van SOTI MobiControl. Op afstand zorgen wij ervoor dat de nieuwste updates en security patches worden geïnstalleerd. Wij monitoren of het netwerk, de apparatuur en de batterij nog naar behoren werken en adviseren tijdig om te vervangen of onderhoud te plegen. En is een apparaat stuk? Wij zorgen ervoor dat het wordt omgeruild.

Meer over EMM

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW