Hardware huren

Background blocks

Tijdelijk extra apparatuur nodig? Zijn er periodes waarin extra mobiele apparatuur wel handig zou zijn, maar vind je de investering voor het aanschaffen en onderhouden van een scanner te groot? Dan is flexibel huren misschien iets voor jou!

Flexibel huren

Voor bedrijven die bepaalde mobiele apparatuur slechts periodiek nodig hebben, bestaat er bij Dalosy de mogelijkheid om deze tijdelijk te huren. Heb jij bijvoorbeeld alleen aan het einde van het jaar scanners nodig voor inventarisaties? Of heb je extra apparatuur nodig in een drukke periode en wil je geen kosten voor het onderhouden van een grote mobiele omgeving? Wij helpen je graag met onze huurmogelijkheden zodat jij de flexibiliteit krijgt die je nodig hebt. Twijfel je nog en wil je de mobile devices eerst een periode uitproberen voordat je een investering doet? Ook dan is huren een optie.

Huren zonder gedoe

Dalosy biedt een breed scala aan mobiele apparatuur van o.a. Zebra Technologies, Honeywell, Datalogic, Vocollect en Toshiba. Van barcode scanners en labelprinters tot handheld terminals en voice picking apparatuur. Door goed te luisteren naar jouw wensen, zorgen wij dat je het mobile device ontvangt wat het beste bij jouw organisatie past. Daarnaast ontvang je de gehuurde devices met de juiste instellingen en applicaties. Zo kun je de apparatuur direct in gebruik nemen. Wij regelen het onderhoud, support en beheer voor volledige ontzorging!

Ontdek onze huurmogelijkheden

Wil je advies of meer weten over het huren van onze mobiele apparatuur? Neem vrijblijvend contact met ons op!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW