Auto-ID

Background blocks

Dalosy levert een breed scala aan auto-ID apparatuur voor het automatiseren en digitaliseren van je processen. Hiermee kunnen medewerkers mobiel werken, overal toegang hebben tot real-time informatie en actuele data direct verwerken voor maximale flexibiliteit en productiviteit. Distributiecentra, winkels, productiebedrijven of ziekenhuizen. In welke sector je ook werkt, Dalosy zorgt voor de juiste scan- of printapparatuur die perfect bij je organisatie past.

Een ruime keuze aan hardware

Dankzij onze goede relatie en nauwe samenwerking met alle topfabrikanten van Enterprise devices kunnen wij altijd de nieuwste hardware leveren met de laatste technologieën. Je kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies. En als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, kunnen we je ook helpen met configuratie, onderhoud en beheer van je apparatuur! Heb je de mobiele apparatuur alleen maar tijdelijk nodig? Dan is hardware huren misschien een betere optie voor je.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je advies over
Auto-ID?
Neem vrijblijvend
contact met
ons op!

Onze partners

Bij Dalosy ben je verzekerd van topkwaliteit. Samen met onze betrouwbare partners hebben wij alles in huis om aan je hoogste eisen te kunnen voldoen.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW