Wearables

Background blocks

Of het nu gaat om het uitvoeren van ingewikkelde assemblages of het picken van kleine onderdelen in het magazijn: tegenwoordig telt iedere seconde! Wanneer tussen het scannen door veel handelingen gedaan moeten worden, zijn wearables een uitkomst. Dalosy levert smart gloves, ring scanners, wearable terminals en head-displays van topmerken zoals ProGlove en Zebra Technologies.

Scannen met smart gloves

De smart gloves van ProGlove vervangen de traditionele barcode scanner en bieden werknemers de mogelijkheid om sneller, veiliger en ergonomisch te werken. Het zijn slimme handschoenen met een geïntegreerde scanner op de rug van de hand die je met een vingerbeweging activeert. Met de smart gloves van ProGlove kun je snel 1D en 2D barcodes scannen, zonder de scanner op te pakken of neer te leggen. Het vereenvoudigt logistieke en productieprocessen, elimineert processtappen en vermindert het aantal picking fouten met 33%.

Het grootste hoogbouwmagazijn voor reserveonderdelen van BMW gebruikt al sinds 2015 ProGlove wearables. Sinds de introductie ervan zijn alle logistieke werknemers efficiënter gaan werken en kost een scan 4 seconden minder tijd wat resulteert in een besparing van 4.000 minuten per dag!

Ringscanners en wearables

Ringscanners draag je om je vinger, zodat beide handen vrij zijn om dozen en materialen op te pakken, te verpakken, te verplaatsen, etc. Ze zijn ontzettend licht, zitten comfortabel en zijn bedraad of draadloos verbonden met een wearable terminal of mobile computer, die op de arm wordt bevestigd. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak tijdens het orderpicken, replenishment of afprijzen van artikelen. Ideaal voor gebruik in het magazijn!

Werken met head-displays

Geïnspireerd op de Google glass, heeft Zebra twee jaar terug de eerste draagbare display ontworpen. Deze bril bevat een camera, tracker en microfoon. Werknemers beschikken midden in het gezichtsveld, dus handsfree, over alle benodigde real-time informatie en kunnen zo efficiënter werken. Head displays zijn gemakkelijk te verbinden met mobiele computers en hebben zelf geen batterijen, processor of draadloze radio’s nodig.

Neem contact op

Wil je advies over wearables? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze partners

Bij Dalosy ben je verzekerd van topkwaliteit. Samen met onze betrouwbare partners hebben wij alles in huis om aan je hoogste eisen te kunnen voldoen.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW