Advies & Consultancy

Background blocks

Dalosy heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen in Enterprise Mobility. Dat houdt in dat we er alles aan doen om het jou makkelijker te maken. Leg je vraag, je situatie en je ambities voor aan Dalosy. We geven onderbouwd advies en leggen uit welke Enterprise Mobility oplossing er bij je organisatie past, nu en in de toekomst. Talloze ziekenhuizen, logistieke bedrijven, webshops, supermarktketens en distributiecentra gingen je voor en vertrouwen op onze expertise.

Samen in gesprek

Eerst gaan we in gesprek over je wensen en beoordelen we samen wat je echt nodig hebt. Daarna werken wij een oplossing uit die daar perfect op aansluit en implementeren we die. Vervolgens richten we samen met de medewerkers van de relevante afdeling het hele mobiele landschap in en zorgen we voor een koppeling tussen de nieuwe oplossingen en bestaande systemen. Tot slot kunnen we je blijvend ondersteuning geven bij het onderhoud van mobiele hardware, software en draadloze infrastructuur of met het volledige beheer ervan.

Advies over beveiliging

Verder kun je bij Dalosy terecht voor advies over de beveiliging van je netwerk, mobiele hardware en software. We hebben alles in huis voor de beste cybersecurity en kunnen ook voor jouw bedrijf de beveiliging helemaal in orde brengen. We ontzorgen je volledig en regelen de beveiliging van software-updates en firewalls tot encryptiemethoden en antimalware. We geven je advies voor ijzersterke beveiliging zodat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Advies van een expert

Wil je advies of consultancy? Neem vrijblijvend contact met ons op!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW