Al 48 jaar specialist in Enterprise Mobility

Background blocks

Dalosy is in 1976 opgericht. In dezelfde periode werden de barcode technologie en de eerste mobile devices geïntroduceerd. Dalosy was in Nederland het eerste bedrijf dat deze handheld terminals en de apparatuur voor het lezen van de streepjescode op de markt bracht.

Ontwikkeling
van apps

Al snel na de introductie van de eerste hardware voor het scannen en printen van barcodes ontstond de vraag naar softwareapplicaties. In eerste instantie ontwikkelde Dalosy applicaties om bestellingen op de winkelvloer te optimaliseren; later werden ze ook ontwikkeld voor andere doeleinden en andere sectoren.

Over de grens

In België steeg de vraag naar onze mobiele oplossingen. Daarom besloot Dalosy er in 2013 een vestiging te openen dat sindsdien in een enorm tempo is gegroeid.

Sinds 2022 is Dalosy ook onderdeel van Peak Technologies met kantoren in Europa en de Verenigde Staten.

Complete mobiele oplossingen

Inmiddels heeft Dalosy zich gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen, bestaande uit mobiele hardware, software, draadloze infrastructuur en beheer. Het ontzorgen van onze klanten staat bij ons centraal. Daarom zijn wij bij Dalosy altijd op zoek naar de beste (maatwerk)oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klant. Dalosy heeft een ISO 9001ISO 27001 en een VCA certificaat.

Complete ontzorging

Versterk
ons team

Wat werkelijk het succes achter Dalosy is, zijn de mensen die er werken en de kennis die wij samen bezitten. Dalosy werkt dagelijks met een enthousiast en toegewijd team van 45+ mensen aan de meest uiteenlopende projecten. Wil je ook onderdeel uitmaken van dit team? Bekijk onze openstaande vacatures.

 

Werken bij Dalosy

ISO 26000 ONDERNEMERSCHAP

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Dalosy staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. In zee gaan met Dalosy betekent zakendoen met een maatschappelijk betrokken organisatie, die verder kijkt dan haar omzet. Dalosy streeft naar duurzaamheid in de breedste zin van het woord, namelijk duurzame relaties met álle stakeholders. Dat zijn niet alleen onze eigen werknemers, klanten en leveranciers, maar ook de overheid, non-profit organisaties en de directe omgeving. Bij iedere bedrijfsbeslissing proberen we de juiste afweging te maken tussen mens, milieu en bedrijfsbelangen. Ons MVO-beleid is opgesteld volgens de internationale richtlijn ISO 26000.

MAAK EEN AFSPRAAK

Benieuwd naar wat
Dalosy voor jouw
organisatie kan
betekenen?

Onze partners

Bij Dalosy ben je verzekerd van topkwaliteit. Samen met onze betrouwbare partners hebben wij alles in huis om aan je hoogste eisen te kunnen voldoen.

RESELLER

Ben je een ERP-, WMS- of ICT-dienstverlener en wil je jouw klanten ook extra ontzorgen, maar heb je daar niet de juiste middelen voor? Dan is het wellicht interessant voor je om een reseller van Dalosy te worden. Ontdek de vele voordelen.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW