Reseller worden

Background blocks

Gemak dient de klant. Hoe gemakkelijker we het klanten maken, hoe hoger de klanttevredenheid, klantloyaliteit en klantenbinding. Niet voor niets staat het ontzorgen van de klant bij Dalosy centraal. Ben je een ERP-, WMS- of ICT-dienstverlener en wil je jouw klanten ook extra ontzorgen, maar heb je daar niet de juiste middelen voor? Dan is het wellicht interessant voor jou om een reseller van Dalosy te worden.

De voordelen

Als reseller kun je namelijk onze mobiele oplossingen aan je klanten verkopen om hen een totaalpakket aan te bieden. Dit betekent dat jij – naast je eigen diensten – mobile devices, wireless netwerken en support- en beheerdiensten kunt aanbieden. Zonder investering, want je koopt pas bij Dalosy in nadat je onze oplossingen aan je klant verkocht hebt!

  • geen investering nodig
  • extra-service – een totaalpakket – kunnen aanbieden
  • altijd de laatste updates en nieuwste producten
  • deskundige service en 24/7 support

Win-win situatie

Jij weet wat het beste is voor je klanten en wat zij nodig hebben om jouw dienst optimaal te benutten. Als Dalosy Reseller blijf je daarom zelf de contactpersoon voor jouw klant. Jij bepaalt welke producten en diensten je wilt integreren in de totaaloplossing die je aan je klanten aanbiedt en tegen welke prijs je dat doet. Achter de schermen zorgt Dalosy ervoor dat de juiste producten en kennis worden ingezet zodat alles uitstekend is geregeld. Kortom, jij doet waar jij goed in bent, wij zorgen voor de rest.

Meer informatie?

Heb je interesse en wil je meer info over Reseller worden?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW