Magazijn & Distributie

Background blocks

Beheerders van magazijnen en distributie- en fulfilmentcenters moeten zich wereldwijd voortdurend aanpassen aan de groeiende verwachtingen van de on-demand economie. De vraag naar steeds hogere volumes neemt toe en er ontstaat een mondiaal personeelstekort. De moderne consument wil direct in zijn behoefte worden voorzien en verwacht een snellere levering van zijn bestelling, liefst binnen 24 uur. Hierdoor verandert het omnichannel landschap. Inzicht hebben in al je goederen, mensen en processen is cruciaal voor het hebben van een geïntegreerde, productieve en winstgevende toeleveringsketen.

Enterprise Mobility voor Magazijn & Distributie

Of je nu verantwoordelijk bent voor een magazijn van een fabriek, een distributiecentrum of het voorraadbeheer in de achterkamer van je winkel, groeiende magazijnen kunnen grote operationele uitdagingen vormen. Denk aan personeelsbezetting, gebruik van IT en technologie, en zichtbaarheid van de leveringsketen. Wat gebeurt waar, wanneer en door wie? Onze Enterprise Mobility oplossingen kunnen jou het antwoord geven.

Onze scan- en printapparatuur kan al meer grip geven op de activiteiten van je bedrijf. Door deze apparatuur te verbinden met je WMS kun je de productiviteit van je team als geheel naar een hoger niveau tillen. Door real-time locatiebepalingssystemen (RTLS) te integreren in je WMS is het mogelijk om de geavanceerde data in real-time te registreren en analyseren om vervolgens de goederenstroom van ontvangst tot verzending te optimaliseren. Om de logistieke processen optimaal te stroomlijnen is een draadloos netwerk een onmisbare basis. Dat zorgt ervoor dat medewerkers mobiel kunnen werken. Zo hebben ze altijd en overal toegang tot real-time data, kunnen ze deze data verwerken en kunnen ze met het WMS en met elkaar communiceren. En daarmee heb jij een overzicht van alle goederenstromen!

Waar kunnen wij je mee helpen?

Ontvangst & Verzending
Orderpicking
Track & Trace
Voorraadbeheer
Cross Docking
Wireless Netwerk Infrastructuur
App development
Put-away & Replenishment
Cold Chain Management
Robotisering

Onze ervaring

Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring met automatiseren, optimaliseren en beheren van magazijnen en distributiecentra. We hebben dan ook honderden magazijnen – van productiebedrijven, retailers en logistieke bedrijven – naar een hoger niveau getild met onze Enterprise Mobility oplossingen. Wij kennen de processen in magazijnen en DC’s door en door, en we begrijpen tegen welke uitdagingen je aanloopt, waardoor we je goed kunnen adviseren. We ontwikkelen ook apps die gekoppeld zijn aan het WMS, ERP of TMS voor het verwerken en ophalen van data zoals Proof of delivery, orderpicking, inventarisatie, taakregistratie en Proof of Collect.

KLANTEN OVER DALOSY

“Het is voor mij prettig om met Dalosy samen te werken, gezien hun ervaring, gegronde kennis en kunde, en streven om de nieuwste technieken toe te passen.”

Patrick du Buf

IT Service Manager bij de Bijenkorf

Klant cases

Steeds kunnen we een beroep doen op de expertise van Dalosy. Niet alleen tijdens de selectie van hardware, maar ook in de dagelijkse praktijk.

Mark Engels

CTO bij AET

Klant cases

“Samen met een aantal interne mensen heeft Dalosy voor een succesvolle overstap gezorgd.”

Patrick Tielens

Team Leader Service Desk bij H.Essers

Klant cases

“De samenwerking voelde gewoon goed.”

David Rauws

Business Analyst bij bol.com

Klant cases

“Dankzij Dalosy hebben we nu veel meer controle over wat er in ons magazijn gebeurt.”

Filip De Wit

Logistics IT Supportmanager bij D’Ieteren

Klant cases

De samenwerking met Dalosy loopt al jarenlang uitstekend

Maikel van der Born

Manager Bouwmarktautomatisering bij Intergamma

Klant cases

De nieuwe oplossing heeft nu al een stijging van 10% in de productiviteit gerealiseerd

Robin Bouwmeester

WMS-specialist bij ASICS

Klant cases

Dalosy heeft al geruime tijd ervaring in voice picking en heeft ons daarin geadviseerd.

Cock Engelhart

Manager Logistiek bij Martens Kunststoffen

Klant cases

De samenwerking met Dalosy was een groot succes.

Cor van Gils

ICT-manager bij Prénatal

Klant cases

Jouw voordelen

Onze Enterprise Mobility oplossingen helpen je om magazijnen en distributiecentra te automatiseren en digitaliseren met real-time inzicht voor:

  • Meer efficiëntie
  • Hogere productiviteit
  • Meer controle en overzicht over al je processen, van ontvangst tot verzending

Of je nu een productiemagazijn, een winkelvoorraad of een netwerk van distributiecentra moet beheren, onze Enteprise Mobility oplossingen voor magazijn- en distributiebeheer kunnen je hierbij helpen.

Neem contact op

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW