Mobile computers

Background blocks

Door de grote keuze en veelzijdigheid van de beschikbare apparaten is er altijd een mobile device te vinden die precies aansluit bij jouw wensen. Om kwaliteit te garanderen, leveren wij alleen mobile devices van toonaangevende producenten als Honeywell (Intermec), Panasonic, Datalogic en Zebra Technologies (Motorola/Psion/Symbol).

De juiste keuze maken

Als je op zoek bent naar een mobile device (handheld terminal, mobile computer of touch computer) om bepaalde processen te optimaliseren, zijn er een aantal belangrijke factoren waarop je moet letten. De omgeving bijvoorbeeld. Waar wordt de mobile device gebruikt? Binnen of buiten de vier muren? Wat voor type vorm is handig? Kies je voor een pistolgrip? Denk ook aan de schermgrootte en gewicht. Vanaf welke afstand moet de scanner de barcode kunnen lezen? Heb je een laser of image scanner nodig? Ga ja voor een WAN/LAN/PAN of Batch connectie? Heb je maar tijdelijk extra scanners nodig? Dan is huren misschien een betere optie. Dalosy biedt een veelvoud aan mobile devices van diverse topmerken en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact op

Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de mobile device die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften!

Our partners

At Dalosy you are assured of the best quality. Together with our reliable partners, we have everything in-house to meet your highest requirements.

NU ABONNEREN

Updates