Labelprinters

Background blocks

Dalosy verkoopt, verhuurt en ondersteunt drie soorten labelprinters van alle toonaangevende fabrikanten in de industrie, waaronder Zebra, Honeywell (Intermec) en Toshiba. We leveren industriële- , mobiele- en desktop labelprinters. Ieder soort printer heeft zijn eigen voordelen.

Industriële Printer

De industriële printer is ideaal voor drukke, (industriële), bedrijfskritische werkomgevingen vanwege de volgende factoren:

  • Kan 24 uur per dag draaien
  • Staat bekend om zijn hoge printsnelheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en lange levensduur.
  • Heeft grote labelrollen en kan met gemak meer dan 500 labels of etiketten per dag printen.
  • Is geschikt voor het printen van grote labels of etiketten tot het formaat van een A4. Dit wordt vaak gebruikt in industriële omgevingen op vaten of IBC’s (Intermediate Bulk Containers).

Mobiele Printer

De mobiele printer is perfect voor gebruikers die regelmatig onderweg zijn en onderweg de behoefte hebben om barcode labels, bonnen, reparatiebewijzen, ontvangstbewijzen of tickets af te drukken. Voordelen van de mobiele printer:

  • Via het (draadloos) netwerk, Bluetooth of kabel wordt er eenvoudig verbinding gemaakt met je handheld terminal, smartphone, tablet of computer.
  • Is compact, licht van gewicht en daardoor zeer gemakkelijk mee te nemen. Sommige mobiele printers zijn zo klein dat ze zelfs in je broekzak passen!

Met de mobiele printer kun je een grote efficiencyslag maken en de productiviteit in je organisatie flink verhogen door op ieder gewenst moment en op ieder gewenste locatie te printen. Maar dan moet je wel een mobiele printer kopen die aansluit op jouw behoeften.

Desktop Labelprinter

De desktop labelprinter is ideaal als er regelmatig geprint moet worden (minder dan 5000 labels per maand), maar er minder ruimte beschikbaar is of het budget beperkter is. De desktop labelprinter is:

  • Veelzijdig en zeer eenvoudig te bedienen
  • Compact
  • Voordelig

De juiste printer kiezen

Bij het kiezen van de juiste printer dien je rekening te houden met meerdere zaken. Waar komt de printer te staan? Moet de printer tegen water of desinfecterende middelen kunnen? Wat is het aantal labels dat geprint moet worden binnen een bepaalde periode? Hoe breed zijn de labels? Hoe is de printer aangesloten? Met Wifi, USB, Bluetooth of ethernet? Hoe wordt de printer aangestuurd? Hoe hoog moet de print kwaliteit zijn? Heb je tijdelijk extra printers nodig? Dan is huren misschien een betere optie. Dalosy biedt een veelvoud aan labelprinters van diverse topmerken en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je advies over
labelprinters?
Neem vrijblijvend
contact met
ons op!

Onze partners

Bij Dalosy ben je verzekerd van topkwaliteit. Samen met onze betrouwbare partners hebben wij alles in huis om aan je hoogste eisen te kunnen voldoen.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW