Barcode scanners

Background blocks

Dalosy verkoopt en ondersteunt barcode scanners van alle A-merken in de industrie, zoals Zebra (Motorola/Psion/Symbol), Datalogic en Honeywell (Intermec). Bij Dalosy ben je gegarandeerd van optimale kwaliteit. We helpen je graag de barcode scanner te vinden die perfect aansluit op jouw specifieke wensen en behoeften!

Barcode scanning

Meer dan veertig jaar geleden introduceerde Dalosy in 1976 de eerste barcode scanner in Nederland. Nu is de barcode (of: streepjescode) niet meer weg te denken. Vrijwel alle branches hebben de voordelen van barcode scanning ontdekt. Ze worden niet alleen in winkels en magazijnen gebruikt, maar ook in ziekenhuizen, productiebedrijven, evenementenhallen, transportbedrijven, bibliotheken en op luchthavens. Kortom, in het logistieke proces is de streepjescode onmisbaar geworden.

De juiste barcode scanner kopen

Je wilt efficiënter werken en besluit een barcode scanner te kopen. Maar door de verscheidenheid aan types en mogelijkheden kan het best een uitdaging zijn om de meest geschikte barcode scanner te vinden. Je moet met verschillende factoren rekening houden. Waar gaat de barcode scanner gebruikt worden? Moet de scanner bestand zijn tegen extreem lage temperaturen zoals in een vriezer? Vanaf welke afstand moet de scanner de barcode kunnen lezen? Wat voor barcodes ga je scannen? Wat voor aansluiting heb je nodig? Moet de barcode scanner draadloos zijn of juist met draad? Heb je maar tijdelijk extra scanners nodig? Dan is huren misschien een betere optie. Dalosy biedt een veelvoud aan barcode scanners van diverse topmerken en helpt je graag de juiste barcode scanner te vinden!

Neem contact op

Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar de barcode scanner die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften!

Onze partners

Bij Dalosy ben je verzekerd van topkwaliteit. Samen met onze betrouwbare partners hebben wij alles in huis om aan je hoogste eisen te kunnen voldoen.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW