Voice

Background blocks

Naast scanning, printing, mobile computing en RFID oplossingen, levert Dalosy ook voice oplossingen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Voice oplossingen kunnen voor diverse doeleinden worden aangewend. Voice picking is echter de meest gebruikte toepassing. Dalosy verkoopt en verhuurt Vocollect voice picking oplossingen, bestaande uit hardware én software voor spraakherkenning.

Wat is voice picking

Voice picking is – heel simpel gezegd – spraakgestuurd orderpicken waarbij mens en computer met elkaar communiceren. Orderpickers dragen een headset waarmee zij (door de computer) gesproken instructies ontvangen en deze vervolgens per stem bevestigen. Door spraakherkenning kan wat de orderpicker inspreekt, vastgelegd worden in het systeem. De orderpicker heeft dus zijn handen en ogen vrij waardoor hij sneller, veiliger en volledig geconcentreerd zijn werk kan doen.

Voordelen van voice picking

Het grootste voordeel van voice picking oplossingen is de zeer hoge nauwkeurigheid van werken (tot 99,9%). Dat leidt tot minder fouten, lagere kosten en een hogere leverbetrouwbaarheid. Op het gebied van voice oplossingen is Vocollect (onderdeel van Honeywell) de absolute marktleider. Vocollect heeft jarenlang ruime kennis van logistieke processen opgedaan en toegepast om de beste voice picking oplossing te creëren met maximaal rendement. De voice technologie van Vocollect is zeer snel te implementeren en erg gebruiksvriendelijk zodat de inleertijd (training van nieuwe mensen) met 75% verminderd kan worden. Het resultaat? Meer efficiency, lagere kosten en een hogere productiviteit.

Neem contact op

Wil je weten of de voice picking oplossingen ook toegepast kunnen worden in jouw organisatie? Neem contact met ons op!

Onze partners

Bij Dalosy ben je verzekerd van topkwaliteit. Samen met onze betrouwbare partners hebben wij alles in huis om aan je hoogste eisen te kunnen voldoen.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW