Enterprise Mobility Management

Background blocks

Je logistieke processen lopen gesmeerd, mede door automatisering en het gebruik van mobile devices. Je werknemers werken makkelijker en sneller waardoor productiviteit en efficiency zijn toegenomen. En dat wil je zo houden. Voorwaarden voor de continuïteit ervan zijn de beschikbaarheid van real-time data en mobile devices die soepel functioneren op een veilig draadloos WLAN-netwerk. Met Dalosy Enterprise Mobility Management weet je zeker dat alles top geregeld is.

Bij Dalosy weten we dat het onderhoud van apparatuur en systemen veel tijd en energie kan kosten, en soms zelfs enige frustratie oplevert. Daarom bieden we Dalosy Enterprise Mobility Management (EMM) aan. Met EMM van Dalosy kun je erop vertrouwen dat je Enterprise Mobility omgeving in topconditie blijft. Dalosy heeft zich gespecialiseerd in de automatisering van bedrijven en heeft veel kennis en kunde op dit gebied in huis. Het is onze missie om onze klanten te ontzorgen. Wij nemen jou de zorg voor mobile devices compleet uit handen. Is er een mobiel apparaat stuk? Wij zorgen ervoor dat het wordt omgeruild. Jij hoeft je geen zorgen te maken of je de juiste versie hebt, of de juiste applicaties en safety patches erop staan. Dat is allemaal geregeld.

Daarnaast kunnen we met SOTI de apparatuur in je warehouse, winkel of werkplaats op afstand managen en monitoren. We proberen storingen te voorkomen. Geeft een apparaat constant aan dat de batterij bijna leeg is, dan kunnen wij die batterij preventief vervangen. Wanneer de wifi-verbinding vrij slecht is in een bepaalde ruimte of locatie, dan zoeken we dat uit en optimaliseren we de verbinding. Ook het gedrag van de terminal houden we in de gaten: hoeveel uur is die terminal in gebruik? Zijn er updates beschikbaar? Dan zorgen we in overleg dat alle updates – van je firmware, OS, beheersysteem en app(s) – op tijd én in de juiste volgorde worden doorgevoerd.

Voordelen van Enterprise Mobility Management

Met ons Enterprise Mobility Management kun je kiezen voor Mobile Device Management, plus nog veel meer.

  • reparaties met haal- en brengservice
  • support bij storingen
  • het beheer van (o.a. Android) devices
  • alle updates
  • alle safety patches

Rapportage en informatie

Ook ontvang je veel extra informatie. Aan de hand van de resultaten van onze monitoring geven we je adviezen om de efficiency verder te verbeteren.

  • wifi-dekking (welke devices hebben wel/geen verbinding en waar)
  • hoeveel devices er per locatie worden gebruikt
  • welke devices nooit worden gebruikt
  • de reparatiestatus van de devices
  • welke softwareversie draait op welke devices (met deze info kunnen wij de OS-updates, safety patches en releases eenvoudig en beheerst uitrollen)

Waarom Dalosy EMM werkt

Efficiënt en kostenbesparend

Dalosy biedt Enterprise Mobility Management voor een vast bedrag per maand per mobiel device. Je hebt dan geen omkijken meer naar je apparatuur, voorraden, signalen van de batterijen of de wifi. En al het werk dat daarbij hoort. Van beveiliging en virusbescherming tot updates, met ons Enterprise Mobility Management is alles goed geregeld. Je bedrijf kan de vruchten blijven plukken van efficiënt automatiseren.

Meer weten?

Meer weten over Enterprise Mobility Management? Neem contact met ons op!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW