Mobile Device Management

Background blocks

Zoek je een deskundige partij voor het beheren van je mobile devices? Dan wil je alleen zakendoen met een bedrijf dat beschikt over voldoende ervaring en deskundigheid in jouw branche. Door onze lange staat van dienst begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven dagelijks te maken krijgen en spreken we hun taal. Daarom zijn we de ideale partner voor bedrijven die gebruik maken van Enterprise Mobility. Dalosy heeft sinds de introductie van Enterprise Mobility een schat aan ervaring en expertise opgebouwd met Mobile Device Management (MDM).

24/7 Mobile Device Management

Wij beheren je mobile devices 24/7. We signaleren en verhelpen proactief afwijkende instellingen. Dat bespaart kosten en verlaagt bedrijfsrisico’s. Instellingen van meerdere mobile devices kunnen we voor je stroomlijnen voor optimale efficiëntie. Als ervaren MDM-partij helpen we je door alle devices te beheren met SOTI MobiControl. Daarbij vinden we het belangrijk om altijd in gesprek te blijven met onze klanten, zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen en onze dienstverlening continu kunnen verbeteren.

Maandelijkse rapportages

Je wilt natuurlijk precies weten wat de resultaten en bevindingen van ons Enterprise Mobility Management en Mobile Device Management zijn. Daarom ontvang je periodiek een rapportage van ons. Dit is niet alleen een manier om te laten zien hoe zinvol ons werk is, maar het is ook een bron van tips en suggesties om het gebruik en de ontwikkeling van je operating systems te verbeteren.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd welk verschil MDM voor jouw bedrijf kan maken? Neem contact met ons op!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW