RMA aanmaken

Background blocks

Is een device of printer defect? Maak dan hier een RMA aan. Je kunt een RMA nummer aanvragen voor twee verschillende situaties. Zo kun je een RMA nummer aanvragen om een defecte device op te sturen voor reparatie. Of een RMA nummer aanvragen voor reparatie (van je printer) op locatie.

Device opsturen ter reparatie

Tijdens het gebruik van mobile devices kunnen ze wel eens breken of defect raken. Je kunt hier een RMA nummer aanvragen om het device op te sturen voor reparatie. Heb je een onderhoudscontract op het device? Dan kun je de RMA aanmaken via de portal en zal dit kosteloos worden gerepareerd. Heb je geen onderhoudscontract? Dan ontvang je vrijblijvend een offerte voor reparatie.

RMA voor opsturen van defecte device

 

Inloggen CSD portal

Printer support op locatie

Is je printer defect en wil je dat onze technische dienst op locatie je printer laten repareren? Je kunt hier een RMA nummer aanvragen voor een reparatie op locatie. Nadat wij je melding hebben ontvangen word er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor een bezoek van een van onze engineers.

Heb je een onderhoudscontract op het device? Dan kun je de RMA aanmaken via de portal en zal dit kosteloos worden gerepareerd. Heb je geen onderhoudscontract? Dan ontvang je vrijblijvend een offerte voor reparatie.

RMA voor reparatie op locatie

 

Inloggen CSD portal

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW