RMA voor het opsturen van defecte device

Background blocks

Storingen aan mobiele apparatuur op basis van carry-in en onderhoud aan barcodescanners, hand- en truckterminals, accesspoints en overige apparatuur worden door ons Service Centre in Hendrik Ido Ambacht gecoördineerd.

Voordat je je apparatuur aan Dalosy opstuurt of aanbiedt, dien je wel eerst de storing aan te melden zodat deze bij ons bekend is. Nadat wij je melding hebben ontvangen, ontvang je van ons een Return Material Authorisation (RMA) nummer. Het RMA-nummer geeft aan dat je storing bekend is in ons systeem en is noodzakelijk om een vlotte afhandeling van je storing te kunnen garanderen.

Vul je gegevens hieronder zo volledig mogelijk in om je storing direct bij ons aan te melden.

Aanmeldingsformulier Dalosy Customer Service Desk (CSD)

Wat te doen na het versturen van het formulier
 • Stuur uw apparaat, na ontvangst van het RMA-nummer, in de originele verpakking of, indien deze niet beschikbaar is, in ieder geval adequaat verpakt naar:
  Dalosy Projecten B.V.
  t.a.v. Customer Service Desk
  Nieuwe Bosweg 10
  3341 LH HENDRIK-IDO-AMBACHT
 • Vermeld altijd aan de buitenzijde van de verpakking, met een opvallende sticker, het RMA-nummer! Voeg tevens een duidelijke klachtomschrijving bij; gebruik hiervoor bij voorkeur doorzichtige vervoersenveloppen.
 • Vermeld altijd het betreffende RMA-nummer bij vragen aan en/of correspondentie met de Dalosy Customer Service Desk.
 • De kosten voor het verzenden van apparatuur naar Dalosy zijn voor rekening van de klant/opdrachtgever. Transportschade of zoek raken van de goederen tijdens transport naar Dalosy is voor risico van de klant/opdrachtgever.
 • De apparatuur dient uiterlijk 10 werkdagen na uitgifte van het RMA-nummer bij Dalosy ontvangen te zijn. Na deze periode vervalt het RMA-nummer.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW