ICT, Logistiek en Dalosy

Background blocks

Dalosy staat al sinds jaar en dag op ICT & Logistiek. Uiteraard is de vakbeurs dit jaar gecanceld. Sterker nog, het is best mogelijk dat er ook in 2021 geen beurs komt. Daarom vertellen we je hier over de laatste ontwikkelingen. Wat is er nieuw en hoe kijkt Dalosy naar het komende jaar? Wat we zeker hadden laten zien tijdens ICT & Logistiek, zijn de voice ontwikkelingen van onze partner Vocollect. Die heeft zijn hele portfolio vervangen door de X-serie, die draait op een Linux operating system in plaats van het oude Windows OS. Dit geldt ook voor alle mobiele devices. Met deze ontwikkeling wordt een betere performance bereikt. Daarmee heeft Vocollect zijn toekomst verzekerd. Heb je nog apparatuur op Windows? Geen paniek, want de oude apparatuur wordt nog steeds ondersteund. Wel is er al een grote migratie gaande. Houd er dus rekening mee dat die er vroeg of laat ook voor jou aankomt.

Intelligent Cabinets van Zebra

Zebra is onze grootste partner die we hadden meegenomen naar ICT & Logistiek. Nieuw van Zebra zijn de Intelligent Cabinets, een soort lockers waar je je mobiele apparatuur in plaatst. Bedrijven die met veel mobiele devices werken, moeten die aan het eind van de werkdag of tijdens de shiftwisseling opladen. Op dit moment gebeurt dat op de meest uiteenlopende plekken (op bureaus, in de keuken, op de printer…). Behalve onhandig is dat onveilig en inefficiënt. Zebra heeft Intelligent Cabinets, racks, cradle locks en verrijdbare stellingen ontwikkeld om enterprise devices veilig te kunnen opbergen, opladen, monitoren en beheren. Daardoor kunnen de apparaten én je medewerkers hun werk zo efficiënt mogelijk doen.

Een display toont welke handterminals aanwezig en opgeladen zijn. Begin 2021 komt daar de registratie van een UV-behandeling bij. Zo weet elke nieuwe gebruiker zeker dat hij een apparaat pakt dat een opgeladen batterij heeft én veilig en schoon is.

In de Cloud

Extreme, hét merk van draadloze infrastructuur, heeft definitief voor de cloud gekozen. Dit betekent dat elke nieuwe IT-omgeving wordt uitgerold via de cloud. De voordelen hiervan zijn groot, zoals eenvoudiger beheer, minder kosten en meer efficiency. Lees hier meer over Extreme in de cloud.

Enterprise Mobility Management Services

Dalosy heeft zelf natuurlijk ook een aantal ontwikkelingen te melden. Zo hebben we onze nieuwe Enterprise Mobility Management (EMM) Services flink zien groeien. De vraag blijkt groot! Er is met name veel belangstelling voor security patches. En dat is niet zo vreemd, want wereldwijd horen we bijna wekelijks verhalen over hackers, security breaches of phishing mails. Maar ook voor het verzorgen van periodiek beheer komen er veel aanvragen binnen. De focus van onze klanten ligt op operationele zaken, niet op het beheer van enterprise mobility. Met onze EMM Services nemen wij die rol op ons.

Heb je vragen of behoefte aan eerlijk advies? Bel ons meteen: +31 78 68 11 200.

Huur je mobiele apparatuur bij Dalosy

Eerder dit jaar vertelden we over het huren van mobiele apparatuur. Sinds een aantal maanden stijgt de vraag aanzienlijk. Om teleurstelling te voorkomen hebben we ons assortiment huurapparaten flink uitgebreid. We hebben mobiele apparatuur van goede fabrikanten, zoals Zebra Technologies, Datalogic, Honeywell en Toshiba. We kunnen barcode scanners en labelprinters leveren, maar ook handheld terminals en voicepicking devices. Omdat we ook Enterprise Mobility Management bieden, zorgen we ervoor dat de benodigde extra apparatuur volledig is afgestemd op jouw organisatie. Je kunt er meteen mee werken. Dalosy regelt alle onderhoud, support en beheer. We monitoren je systemen, inclusief de gehuurde apparatuur, en lossen veel problemen op voordat jij er last van hebt.

Plannen voor 2021

 

Begin 2021 komen we met diverse nieuwe producten op het gebied van robotisering. Online shoppen heeft namelijk zo’n grote vlucht genomen, dat webshops en pakketbezorgers het werk bijna niet meer aankunnen. Natuurlijk zullen consumenten blij zijn als ze weer naar de fysieke winkel kunnen, maar online shoppen is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Wij geloven dat beide vormen van winkelen naast elkaar zullen blijven bestaan. Wel is duidelijk dat de processen bij webshops efficiënt moeten worden ingericht om de druk wat weg te nemen, vooral op de werkvloer bij orderpicking. Automatisering en robotisering bieden veel mogelijkheden. Bovendien wordt er hard gewerkt aan apparatuur die efficiënter is en die betere specificaties en diverse scanmogelijkheden heeft.

Kleinschalige, mooie evenementen

Als de wereld er weer wat veiliger uitziet en iedereen weer richting gezondheid gaat, willen we graag zelf een evenement organiseren. Kleinschalig, met kleine groepjes en in samenwerking met de grote fabrikanten die we vertegenwoordigen. En niet te vergeten: op een bijzondere locatie. Zodat je op een veilige manier live kennis kunt maken met nieuwe technologieën en apparatuur. Dat gaan we plannen zodra dat weer veilig en gezond kan. Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW