ExtremeCloud IQ. Ben jij er klaar voor?

Background blocks

We leven in een digitaal tijdperk waarin internettoegang tot de primaire levensbehoeften behoort en wifi onmisbaar is. Door de toename in het gebruik van mobiele apparaten en het Internet of Things (IoT), neemt de vraag naar een wifi-netwerk met een hogere capaciteit toe. Maar met uitbreiding van het draadloos netwerk wordt ook de druk op het beheer van het netwerk en op de IT-afdeling groter. ExtremeCloud IQ biedt jou de mogelijkheid om je volledige netwerk inzichtelijk te maken en vanuit één locatie te beheren.

Wat is ExtremeCloud IQ?

ExtremeCloud IQ is het intelligente netwerkplatform van Extreme Networks waarmee je eenvoudig je netwerk kunt configureren, monitoren en beheren via één tool in de cloud. Grote ondernemingen in diverse sectoren kunnen verschillende wifi-omgevingen koppelen aan één centrale beheerconsole. Zo hebben IT-beheerders inzicht in de complete netwerk infrastructuur en kunnen ze overal een veilige en betrouwbare toegang tot het netwerk bieden, wat in deze tijd relevanter is dan ooit. ExtremeCloud IQ is te implementeren in de Public Cloud, Private Cloud of On Premise.

Meer weten

Meer weten over ExtremeCloud IQ? Maak een afspraak!

De grootste voordelen

van ExtremeCloud IQ

Automatisch de juiste configuratie

Zodra een access point in het netwerk wordt aangesloten, wordt dat automatisch aangemeld bij ExtremeCloud IQ en voorzien van de juiste applicatie en configuratie.

Live heatmap

De locaties van de aangesloten access points zijn zichtbaar op een plattegrond waar ook een live heatmap met de wifi-dekking gevisualiseerd wordt.

Slimme wifi-technologie

Dagelijks worden er meer dan 4 miljard beheerberichten verwerkt. Apparatuur wordt zo door ML (machine learning) en AI (artificial intelligence) gevoed met informatie, wat ExtremeCloud IQ weer slimmer maakt om het netwerk te optimaliseren en problemen preventief op te lossen.

Proactief problemen aanpakken

ExtremeCloud IQ krijgt een signaal als bepaalde processen voor een hogere belasting zorgen of als een onderdeel defect raakt, en start dan automatisch een reparatie procedure.

360 graden inzicht

Je krijgt een 360-graden beeld van de status en prestaties van de devices, clients en applicaties van het netwerk.

Wifi zonder zorgen

ExtremeCloud IQ geeft je het inzicht, de controle en de intelligentie die je nodig hebt om je complete netwerk infrastructuur optimaal te laten functioneren en je processen maximaal te ondersteunen. Nu, en in de toekomst. Met ExtremeCloud IQ weet je precies wat er aan de hand is, wat veel druk van de beheerafdeling afneemt. In grote organisaties met duizenden apparaten is dat onmisbaar. Wil je helemaal geen omkijken hebben naar je wifi-netwerk? Laat dan het beheren, monitoren en onderhouden volledig aan Dalosy over! Van reparaties en beveiliging tot updates, met onze Enterprise Mobility Management services is alles goed geregeld.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW