Vind eenvoudig je verloren Android devices terug met Zebra Device Tracker

Background blocks

Wordt er bij jou ook elke dag gewerkt met de mobile devices van Zebra om processen te automatiseren of klanten beter van dienst te zijn? Dan begrijp je dat als een apparaat kwijt is, dit invloed heeft op de productiviteit van je personeel, de klantenservice en je rendement op je investering. Met de Device Tracker oplossing kun je nu eenvoudig al je zoekgeraakte Zebra Android apparaten tracken en terugvinden!


Ontdek de voordelen van de Device Tracker

.

Vind de locatie van je Zebra devices

Zelfs als het apparaat is uitgeschakeld
De Zebra Device Tracker is een Cloud oplossing die je bestaande wireless netwerk gebruikt om je team inzicht te geven in de locatie en status van de Zebra Android apparaten. Je ziet direct met welke access point het apparaat is verbonden. Daarnaast kun je real-time zien of je de juiste kant oploopt en dichterbij bent (of juist verder weg loopt) en je kunt het apparaat laten afgaan wat het zoeken gemakkelijk maakt.

Ondersteuning van Single Sign-on

Dankzij Single Sign-on kun je eenvoudig integreren met je identiteitsprovider (IdP) voor gebruikersverificatie. Door alleen de juiste gebruikers toegang te verlenen tot bepaalde systemen of data, wordt de veiligheid tijdens het inchecken en uitchecken gegarandeerd.

Handige dashboard en rapportage

Met de Device Tracker oplossing krijg je ook toegang tot handige dashboards. Managers en beheerders kunnen hier de locatie en huidige status van apparaten bekijken, problemen identificeren die onmiddellijk aandacht nodig hebben en gebruik maken van rapportages met historische gegevens om het apparaat gebruik en de procedures te verbeteren.

Gratis demo

Neem contact op en vraag vrijblijvend een gratis demo aan!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW