Workforce Connect voor heldere communicatie

Background blocks

Hoe zit het met de communicatie binnen je bedrijf? Lopen medewerkers elke dag met drie devices rond om te kunnen communiceren? Ben je alleen maar bereikbaar aan je bureau, als je naast je vaste telefoon of achter je laptop zit? Goede communicatie is belangrijk voor iedere organisatie. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe krijg je dat voor elkaar?Voor goede communicatie zijn twee zaken onmisbaar: helderheid en eenvoud. Daarom moet je ruis op de lijn en ingewikkelde processen direct aanpakken. Dat kan alsnog een flinke uitdaging zijn. Gelukkig is er een oplossing: Workforce Connect (WFC). Met WFC maak je communicatie weer helder en eenvoudig.

Wat is Workforce Connect?

Workforce Connect is een cloud-based softwareoplossing van Zebra die al je spraak- en datacommunicatie in één mobile device combineert.

Onderlinge communicatie wordt makkelijker dan ooit. Met WFC communiceer je direct met je team, waar het ook is: op kantoor, op een andere vestiging, elders in het land of zelfs in een ander werelddeel. Je kunt eenvoudig contact leggen door te bellen, via push-to-talk, of via tekstberichten.

Met WFC loopt je organisatie eindelijk als een geoliede machine. Teams zijn naadloos met elkaar verbonden. Daardoor kan iedereen efficiënt en effectief handelen. Logistiek, inkoop of klantenservice – iedere afdeling heeft er baat bij.

Workforce Connect PTT Pro

Met WFC PTT Pro gebruik je push-to-talk (PTT) om te communiceren – op die manier gebruik je je device als portofoon. Medewerkers kunnen hiermee 1-op-1 communiceren, maar ook naar een groep. PTT Pro is ideaal voor communicatie binnen en tussen teams. Ook leidinggeven aan een team, locatie of district gaat eenvoudig met deze robuuste push-to-talk-functie.

Gebruik je al een Zebra mobile device? Dan kun je PTT Pro hier eenvoudig op zetten. Zo heb je binnen no-time de push-to-talk-functionaliteit.

Voordelen van Workforce Connect

Met WFC hebben medewerkers minder apparatuur bij zich, zijn ze beter bereikbaar en heb je minder kosten.

Minder apparatuur

Nu lopen medewerkers nog vaak met een smartphone om extern te bellen, een portofoon voor interne communicatie én een mobiele computer om producten te scannen of om gegevens in te voeren. Al die apparaten moeten ze steeds opladen, meenemen en in de gaten houden voor berichten. Door WFC te implementeren, heeft iedereen genoeg aan één device. Dat is veel efficiënter.

Beter bereikbaar

Niemand is meer gebonden aan zijn of haar bureau en de vaste telefoon kan de prullenbak in. Doordat iedere medewerker maar één mobile device bij zich hoeft te dragen, verhoog je zowel hun bereikbaarheid als hun mobiliteit. Daarnaast kun je snel en veilig berichten sturen naar een of meerdere collega’s.

Minder kosten

Iedere organisatie heeft haar eigen wensen en haar eigen manier van communiceren. Daarom heeft Zebra ruime configuratie-mogelijkheden toegevoegd aan WFC. Zo kun je de software vormen naar jouw bedrijf. Dat scheelt flink in de kosten: in plaats van meerdere devices per medewerker, gebruik je één device met software op maat. Dat betekent minder onderhoud, minder reviseren en minder losse updates.

De mogelijkheden van Workforce Connect

Met Workforce Connect kunnen medewerkers gestroomlijnd met elkaar communiceren. Dit biedt talloze mogelijkheden.

Veilig data versturen

Zo kunnen ze snel en versleuteld berichten verzenden. Wil iemand een afbeelding, audio of video meesturen? Geen probleem dankzij de multimedia-ondersteuning. Doordat berichten versleuteld zijn, kunnen medewerkers veilig de informatie sturen die nodig is om de klus te klaren – zelfs gevoelige klantgegevens.

Overal bereikbaar

Heeft iedereen een vaste telefoon op zijn bureau staan? Ook dat is niet meer nodig. De dagelijkse communicatie hoeft niet meer via een vaste telefoon en de telefooncentrale. Met WFC kun je een interface op maat krijgen. Zo kunnen zelfs de meest complexe telefoniefuncties worden overgeheveld naar een mobile device. Met WFC kunnen medewerkers werken waar ze maar willen.

Spoedcommunicatie

Moet iets met spoed worden opgehaald? Dan stuur je dit naar een groep collega’s. Degene die direct tijd heeft en/of het dichtst in de buurt is, laat weten dat hij of zij de klus oppakt. Is alles gelukt? Met een berichtje weet iedereen dat de spoedklus geklaard is.

1,5 meter afstand houden

Nieuwe updates bieden nieuwe functionaliteiten. Motion Works Proximity is een goed voorbeeld. Op de werkvloer is het vaak lastig om anderhalve meter afstand te houden. Daarom kun je deze nieuwe applicatie inschakelen. Komen medewerkers per ongeluk te dicht bij elkaar? Dan geeft het device een waarschuwing.

Alles in 1 met Workforce Connect

Met Workforce Connect heb je direct alles in 1. Een aantal mogelijke functies:

  • Mobiele telefoon
  • Bureautelefoon
  • Portofoon
  • Barcodescanner
  • Pager
  • Paging-systeem

Dalosy zorgt voor monitoring en service

Een cloud-based softwareoplossing als Workforce Connect moet te allen tijde vlekkeloos werken. Met Dalosy kun je daar zeker van zijn. Met onze online monitoring zorgen we voor continuïteit – dag in, dag uit.

Onze expertise komt ook van pas bij het inventariseren van de mogelijkheden en het implementeren van WFC. En komt er een update aan? Je merkt er niets van. Wij zorgen ervoor dat de update zonder hinder wordt uitgevoerd en dat alle onderdelen van de software na de update weer voor de volle 100% draaien.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW