Meer inzicht met VisibilityIQ Foresight

Background blocks

Mobile devices kunnen de productiviteit en efficiëntie in je magazijn, winkel of productie-omgeving verbeteren, maar dan moeten de apparaten wél werken. Met VisibilityIQ van Zebra beschik je over data-gedreven, bruikbaar inzicht om het meeste uit je apparaten, én je werknemers te halen. Je kiest zelf hoeveel inzicht jij nodig hebt om je bedrijf te runnen. Zo heb je met VisilibityIQ OneCare al inzicht in reparatie- en support status, onderhoudscontracten en life cycles. Wil je meer inzicht? Dan is VisibilityIQ Foresight de juiste keuze voor jou!

Meten is weten

VisibilityIQ Foresight is een Business Intelligence tool – aangedreven door verzamelde data en machine learning – die je zichtbaarheid en toegang biedt tot al je Zebra apparaten, zodat je het beheer van je mobiele apparaten naar een hoger niveau kunt tillen. Met VisibilityIQ Foresight krijg je inzicht in het gebruik van je apparaten en de productiviteit van je medewerkers, zodat je concrete stappen kunt nemen voor meer efficiëntie.

Wat VisibilityIQ Foresight zo bijzonder maakt, is dat het een stapje verder gaat dan Mobile Device Management. Dankzij machine learning kun je met VisibilityIQ Foresight ook een blik in de toekomst wagen. Op basis van historische data, kan er voorspeld worden wanneer problemen of storingen kunnen opdagen, waardoor je proactief kunt handelen en problemen kunt voorkomen.

Demo aanvragen

Meer weten over VisibilityIQ? Vraag een demo aan.

Wat zijn de grootste voordelen van VisibilityIQ Foresight?

Inzicht

Zie in één oogopslag de locatie, de conditie en het gebruik van al je apparaten.

Big Data

Zet Big Data om in concrete, begrijpelijke actiepunten.

Alerts

Altijd en overal op de hoogte door e-mail alerts bij urgente zaken.

Machine Learning

Maak voorspellingen op basis van trends en patronen om storingen te voorkomen.

Profiteer van de vele mogelijkheden

Zie in een oogopslag waar je apparaten zich bevinden en verifieer of ze klaar zijn voor gebruik om ongebruikte apparaten snel ergens anders in te zetten. Verhoog de productiviteit van je medewerkers door de batterijstatus in de gaten te houden en de batterijen op tijd op te laden, zodat je medewerkers hun shift altijd met een volle batterij beginnen. Optimaliseer het gebruik van je mobiele apparaten door de wifi-verbinding en het geheugen van je apparaten te monitoren. Kortom, met VisibilityIQ Foresight zijn de mogelijkheden eindeloos!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW