Het magazijn verandert. Ben jij al over naar Android?

Background blocks

De consument vandaag zijn veeleisender en ongeduldiger dan ooit. Ze verwachten en eisen een snelle levering van hun bestellingen, het liefst nog dezelfde dag. Daarbij is er een enorm tekort aan personeel waardoor er een steeds grotere druk is om meer orders in minder tijd te verwerken. Het magazijn verandert en verouderde Windows devices zijn niet gemaakt voor deze hedendaagse uitdagingen. Draaien jouw mobile devices nog op Windows en wil je kunnen voldoen aan de eisen van de toekomst? Stap dan over naar Android Enterprise.

Kies voor moderne technologie met Android

De oudere Windows devices hebben niet de verwerkingssnelheid en functionaliteit die je nodig hebt om de grote hoeveelheid bestellingen en de snelle levertijden aan te kunnen. Vrijwel iedereen is het erover eens dat Android Enterprise het beste operating system (OS) is om de plaats van Windows in te nemen. Omdat het een toonaangevend OS op smartphones is, zijn veel gebruikers er al aan gewend. Dat maakt de stap een stuk makkelijker. Dankzij een aantal grote hardware-fabrikanten, waaronder onze partner Zebra Technologies, wordt Android steeds vaker op rugged devices en handhelds voor logistieke processen ingezet. Daarnaast leent Android zich bij uitstek voor ontwikkelingen en is het erg innovatief, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor talloze andere applicaties.

Gratis whitepaper

Ontdek waarom én hoe je eenvoudig migreert naar Android Enterprise.

4 veranderingen die je als magazijn niet kunt negeren

Zorg dat je bijblijft met moderne mobiele apparatuur

E-commerce is booming

Er zijn in 2021 373 miljoen online aankopen gedaan door Nederlandse consumenten, wat een online omzet van 30,6 miljard euro opleverde.

2. Tijdnood

Steeds meer consumenten verwachten een snellere bezorging, same-day-deliveries of flitsbezorgingen.

3. Personeelstekort

8 op de 10 werkenden in de logistiek verwacht een toename van het personeelstekort de komende jaren, met name in transport en distributie.

4. Microsoft’s End of Support

Microsoft is gestopt met de ondersteuning en support van Windows Embedded Handheld 6.5 in 2020 en Windows Embedded Compact in 2021.

Migreren is eenvoudiger dan je denk

Microsoft is definitief gestopt met het aanbieden van support en updates voor hun Windows OS voor bedrijven. Dat betekent dat er voor je oudere Windows apparaten meer beveiligingsrisico’s en minder mogelijkheden zijn. Dus je kunt het je eigenlijk niet veroorloven om niet na te denken over een overstap naar een ander, moderner operating system. En Android Enterprise leent zich bij uitstek voor ontwikkelingen en is erg innovatief, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor talloze andere applicaties. Maar zo’n serieuze overstap doe je natuurlijk niet zomaar even. Er hangt veel van af, en dat begrijpen we. Vandaar dat we graag een vrijblijvend gesprek met je inplannen. Hierin kunnen we de belangrijkste punten voor je op een rij zetten, zodat je goed voorbereid aan je migratieproces kunt beginnen.

Maak een afspraak

Wij helpen je graag verder. Plan een vrijblijvend afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW