Thermal Managed Print Services

Background blocks

De meeste IT-managers zullen wel bekend zijn met MPS-programma’s voor het beheren van printers op kantoor. Deze programma’s zijn al vele jaren beschikbaar en worden dan ook vaak gebruikt. Hoe fijn zou het zijn als je je thermische labelprinters op dezelfde manier zou kunnen beheren? Gelukkig kan dat nu!

Beheer vanaf één centraal punt

Dankzij een verbeterde printer firmware en printer beheertools kun je nu talloze merken en modellen thermische printers configureren en bewaken, ongeacht waar ze zich bevinden – vanaf één centraal punt.

Combineer dit met de technische expertise, opties voor financiering en de uitgebreide ervaring van Dalosy en Peak Technologies op het gebied van thermische printoplossingen, en je hebt tegen een vast tarief per maand een complete printoplossing voor 3 of 5 jaar – zonder verborgen kosten!

Een unieke, modulaire programma waarbij jij kiest welke elementen aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

.

Diverse printers

Een breed scala printers van verschillende merken met garantie van 3 of 5 jaar, inclusief het vervangen van printkoppen, geleiders en andere onderdelen.

Advies en audit

Onze professionals kunnen advies geven over de beste printoplossingen voor jouw bedrijfsvoering. Van magazijn tot aan de gehele supply chain. We zullen altijd precies aanbevelen wat jij nodig hebt.

Installatie en onderhoud

De installatie en jaarlijkse onderhoud – uitgevoerd door onze printer engineers – zijn onderdeel van onze Managed Print Services en worden kosteloos aangeboden.

24/7 beheer en rapportage tools

Met de nieuwste software kun je al je printers overal monitoren en allerlei data inzien die je helpen de levensduur van je printers te verlengen en een plan te maken voor toekomstige upgrades.

Beveiliging

Onze Security Assessment Wizard helpt je je printers te beschermen tegen inbreuken en te vergrendelen om ongewenste wijzigingen in de printerinstellingen te voorkomen. Daarnaast kun je met onze software zeer eenvoudig je printer op afstand updaten naar de nieuwste firmware.

Duurzaamheid

Onze MPS-oplossing biedt ook verschillende, duurzame initiatieven, zoals de Linerless labels, het afvoeren van oude printers volgens de WEEE-richtlijn of het planten van een boom voor elke printer die je aanschaft.

Labels en linten

Hoogwaardige labels kunnen de levensduur van je printers aanzienlijk verlengen. Dalosy levert uitsluitend producten van hoge kwaliteit die uitgebreid getest zijn om de levenduur van de printkop te maximaliseren. Door je verbruik te monitoren kunnen we de producten op tijd verzenden zodat je nooit zonder labels komt te zitten.

Download de brochure

Meer weten over onze Managed Print Services voor labelprinters? Download gratis de brochure.

Waarom kiezen voor Peak’s MPS oplossing?

De Managed Print Service van Peak Technologies is een modulaire oplossing dat aanpasbaar is naar jouw behoeften. Ga voor één zorg minder, of kies voor volledig ontzorging!

Kostenbesparing – optimaliseer het gebruik van labels & toebehoren en bespaar op kosten.

Verbeterde Productiviteit – stroomlijn je processen, verminder downtime en verbeter de algehele efficiëntie.

Proactief Onderhoud – regelmatig onderhoud en proactief monitoring van je printers zodat problemen voorkomen kunnen worden.

Betere Beveiliging – Hoge beveiliging van je print-infrastructuur zodat gevoelige informatie beschermd is.

Schaalbaarheid – Schaalbaar om te voldoen aan de groeiende behoeften of veranderende eisen van je bedrijf.

Support van experts – Profiteer van onze expertise op het gebied van technologie en beheer van labelprinters.

Gratis brainstormen

Wil je meer elementen toevoegen aan je MPS-oplossing, zoals software, inruilservice of preventief onderhoud? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW