Temptime Temperatuurindicatoren

Background blocks

Werk je met producten, zoals medicaties, vaccins of bloedzakken, die voortdurend gekoeld moeten worden? Maak dan kennis met de temperatuursensoren van Zebra. Deze temperatuurindicatoren zijn ontworpen door TempTime!

TempTime Temperatuurindicatoren

TempTime is marktleider in de ontwikkeling en productie van temperatuurindicatoren voor de Zorgsector. Deze temperatuurindicatoren worden gebruikt door ’s werelds grootste zorgorganisaties en Life Science fabrikanten. Wat de temperatuurindicatoren van TempTime zo bijzonder maakt, is de technologie die het bevat om gebruikers visueel te waarschuwen als medische producten en zendingen een temperatuurafwijking hebben ervaren. Zo kunnen gezondheidsinstellingen en fabrikanten ervoor zorgen dat mogelijk schadelijke temperatuurschommelingen van hun medische producten op tijd worden geïdentificeerd.

Vrijblijvende demo

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag een demo aan!

Voor iedere toepassing de juiste oplossing

Temperatuur Intelligentie met monitoring- en sensortechnologie.

Hitte-indicatoren

Zie in één oogopslag of temperatuurgevoelige producten zijn blootgesteld aan warmte met onomkeerbare visuele indicatoren, zoals de HEATmarker of LIMITmarker.

Bevriezingsindicatoren

Bescherm temperatuurgevoelige producten tegen bevriezing met de onomkeerbare FREEZEmarker, die visueel aangeeft of een product onder de 0, -1 of -6 °C is gekomen.

Bloed temperatuurindicatoren

De Safe-T-Vue bloed temperatuurindicatoren zijn ontworpen om bloedbanken en bloedtransfusiediensten te helpen bij het garanderen van de naleving van de regelgeving en het behoud van waardevolle bloedvoorraden.

Elektronische Sensoren

Deze elektronische EDGE-sensoren op Bluetooth zijn draadloos en compact, en daarmee ideaal om temperatuurgevoelige producten – van productie tot opslag en verzending – te bewaken tegen temperatuurschommelingen.

Bewaking gedurende de gehele transportketen

Voor het bewaken van temperatuurgevoelige producten tijdens het transport, heeft TempTime de TransTrackers ontworpen. De TransTracker is een indicator voor eenmalig gebruik en bewaakt de blootstelling aan hitte, bevriezing of de ontdooi-en-herbevriezing van producten tijdens opslag en verzending. Hij kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften op het gebied van temperatuurbewaking. Je kiest zelf een HEAT-, LIMIT- en/of FREEZEmarker om jouw TransTracker te creëren die in één oogopslag visueel aangeeft of er sprake is geweest van temperatuurschommelingen. Daarnaast worden de TransTrackers geleverd met gedetailleerde instructies voor het lezen van de indicatoren en kunnen ze worden aangepast met branding en tekst van de verzender of leverancier.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW