Vereenvoudig en stroomlijn het inspectieproces met Machine Vision

Background blocks

Verminder productiefouten, verhoog de doorvoer en verbeter de efficiëntie met Zebra’s Machine Vision oplossingen. Breid je scan-mogelijkheden in je productie-omgeving en/of magazijn uit met geavanceerde slimme camera’s. Of je nu eenvoudige of complexe kwaliteitsinspecties op je productielijn nodig hebt, er is altijd een oplossing die perfect is voor de klus!

Van eenvoudige kwaliteitscontroles naar complexe inspecties

Ontdek de beste match voor jouw bedrijf

VS20

Machine Vision Smart Sensor
Voer eenvoudige kwaliteitscontroles uit op de productielijn met de VS20. Integreer het eenvoudig in je PLC- of hostnetwerk en stuur je bedrijfsprocessen aan met primaire vision-applicaties.

VS40

Machine Vision Smart Camera
De VS40 biedt een breed scala aan mogelijkheden die nodig zijn om te voldoen aan complexe inspectietoepassingen, allemaal in één pakket. Stem het apparaat af op je behoeften door te kiezen uit diverse opties zoals bereik, verlichting, connectiviteit, stroom en meer.

VS70

Machine Vision Smart Camera
Zorg voor een foutloze kwaliteitscontrole in elke omgeving. Pas je VS70 aan door te kiezen uit vier beeldsensoren en diverse externe lens- en verlichtingsopties. Pak complexe eisen aan om zelfs de meest uitdagende items gemakkelijk te inspecteren.

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een demo aan!

Welke oplossing past het beste bij jouw bedrijf?

Met de verschillende vaste industriële scanners en machine vision technologieën van Zebra, kun je jouw oplossingen volledig afstemmen op jouw wensen, omgeving en toepassingen. Hierdoor kun je je huidige processen optimaliseren en de resultaten maximaliseren. Doe de test van Zebra en ontdek welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past!

Vind jouw oplossing

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW