Bewaar, beveilig en beheer je apparatuur met de Intelligent Cabinets

Background blocks

Als het gaat om het verbeteren van de operationele efficiëntie, denken we vaak niet aan de opslag en beschikbaarheid van onze mobiele apparaten. Terwijl dit wel degelijk invloed heeft op de productiviteit en efficiëntie. Een goede opslagplek is beveiligd en praktisch ingericht met voldoende ruimte voor al je mobiele apparaten. Is dit bij jou niet het geval? Dan valt er met de zeker nog wat winst te behalen! Met de Intelligent Cabinets biedt Zebra een portfolio van zowel maatwerk als gestandaardiseerde, modulaire oplossingen voor het opbergen, tracken, beveiligen en beheren van je mobile devices.

Een Intelligent Cabinet voor elk bedrijf

Met de verschillende uitvoeringen (standaard of maatwerk) is er altijd een Intelligent Cabinet voor jouw bedrijf! De Intelligent Cabinets van Zebra zorgen door effectief beheer dat de levensduur en prestatie van elk apparaat gemaximaliseerd wordt. Elk apparaat is klaar voor gebruik aan het begin van elke dienst. Met behulp van het Zebra Access Management Systeem (AMS) kun je gebruikers sneller, gemakkelijker en veiliger toegang geven tot de apparaten. Door individuele gebruikers te tracken en te rapporteren, kunnen apparaten sneller klaargemaakt worden voor een nieuwe dienst, is er minder vertraging aan het einde van een dienst en gaat de gehele servicekwaliteit omhoog. En door minder beschadiging en verlies van apparaten gaan de kosten omlaag.

Meer weten

Neem contact met ons op en vraag om een vrijblijvend adviesgesprek! 

Ontdek de beste match voor jouw bedrijf

Racks (Standaard & Modulair)

Cabinets (Standaard & Modulair)

Cradle Locks (Standaard & Modulair)

Carts (Maatwerk)

Altijd schone, gedesinfecteerde apparatuur

Afgelopen jaren hebben we door COVID-19 allemaal gemerkt hoe belangrijk het is om hygiënemaatregelen te nemen, zeker bij het gebruik van (mobiele) apparatuur door meerdere medewerkers. Met de UV-C lades van Zebra – die los of in de cabinet geplaatst kunnen worden – worden je apparaten snel en veilig door de UV-straling gedesinfecteerd! Koppel je de UV-C lades aan het Access Management Systeem dan kun je precies zien welke mobiele apparaten al gedesinfecteerd en klaar voor gebruik zijn.

NU ABONNEREN

Updates