Bewaar, beveilig en beheer je apparatuur met de Intelligent Cabinets

Background blocks

Als het gaat om het verbeteren van de operationele efficiëntie, denken we vaak niet aan de opslag en beschikbaarheid van onze mobiele apparaten. Terwijl dit wel degelijk invloed heeft op de productiviteit en efficiëntie. Een goede opslagplek is beveiligd en praktisch ingericht met voldoende ruimte voor al je mobiele apparaten. Is dit bij jou niet het geval? Dan valt er met de Intelligent Cabinets zeker nog wat winst te behalen! Met de Intelligent Cabinets biedt Zebra een portfolio van zowel maatwerk als gestandaardiseerde, modulaire oplossingen voor het opbergen, tracken, beveiligen en beheren van je mobile devices.

Een Intelligent Cabinet voor elke organisatie

Met de verschillende uitvoeringen (standaard of maatwerk) is er altijd een Intelligent Cabinet voor jouw bedrijf! De Intelligent Cabinets van Zebra zorgen door effectief beheer dat de levensduur en prestatie van elk apparaat gemaximaliseerd wordt. Elk apparaat is klaar voor gebruik aan het begin van elke dienst. Met behulp van het Zebra Access Management Systeem (AMS) kun je gebruikers sneller, gemakkelijker en veiliger toegang geven tot de apparaten. Door individuele gebruikers te tracken en te rapporteren, kunnen apparaten sneller klaargemaakt worden voor een nieuwe dienst, is er minder vertraging aan het einde van een dienst en gaat de gehele servicekwaliteit omhoog. En door minder beschadiging en verlies van apparaten gaan de kosten omlaag.

Bekijk de video

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag om een vrijblijvend adviesgesprek!

Maak kennis met de Intelligent Cabinets

Ontdek de beste match voor jouw bedrijf

Racks

Standaard & Modulair
Enkelzijdige of dubbelzijdige, modulaire rekken met plaats voor 30 tot 60 apparaten. Deze rekken zijn open (easy access), eenvoudig te verplaatsen en leverbaar met meerdere configuraties, montage- en ingebouwde opties.

Cabinets

Standaard & Modulair
Dankzij de betere beveiligingsopties en de AMS van Zebra kun je met deze modulaire kasten de kans op beschadiging en verlies van mobiele apparaten flink verminderen. Met de keuze uit zes verschillende groottes – van Compact tot Extreme – bieden deze kasten opslagcapaciteit voor 5 tot 100 apparaten.

Cradle Locks

Standaard & Modulair
Sloten voor cradles met mechanische vergrendeling, een laadstatus van de batterij om gebruikers verantwoordelijker met de apparaten om te laten gaan en een betere beveiliging en prestatie van de apparaten.

Carts

Maatwerk
Speciale karren met opslagruimte voor apparatuur, volledig op maat gemaakt. De karren zijn mobiel én beveiligd via wifi en 4G.

Altijd schone, gedesinfecteerde apparatuur

Afgelopen jaren hebben we door COVID-19 allemaal gemerkt hoe belangrijk het is om hygiënemaatregelen te nemen, zeker bij het gebruik van (mobiele) apparatuur door meerdere medewerkers. Met de UV-C lades van Zebra – die los of in de cabinet geplaatst kunnen worden – worden je apparaten snel en veilig door de UV-straling gedesinfecteerd! Koppel je de UV-C lades aan het Access Management Systeem dan kun je precies zien welke mobiele apparaten al gedesinfecteerd en klaar voor gebruik zijn.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW