Informatie, AI en duurzaamheid

Background blocks

Het nieuwe jaar is vol gas van start gegaan. Hoe staat het met jouw goede voornemens? Bij Dalosy hebben we ze niet alleen, we zijn zelfs al begonnen om ze uit te voeren.

Informatie proactiever delen en beheren

Om te beginnen gaan we onze klanten transparanter en proactiever van informatie voorzien. We begrijpen dat je behoefte hebt aan inzicht en overzicht. Je wilt weten waar je apparatuur zich bevindt, wat de security status is, in welke staat apparaten verkeren. Ook wil je een overzicht van je machinepark: wat hebben we aan apparatuur? Wordt die efficiënt ingezet, hebben we er meer van nodig of hebben we misschien juist teveel aangeschaft?

Want alleen als jouw organisatie een optimaal machinepark heeft en wordt ontzorgd, kun jij je klanten perfect bedienen. Wij gaan het jou makkelijker maken.

Fabrikanten kiezen er steeds vaker voor om de nieuwste technologieën in hun nieuwe producten en oplossingen te verwerken, zoals kunstmatige intelligentie (AI), zodat je nog beter vooruit kunt kijken en zaken proactief kunt beheren.

Life Cycle Management

Iets waarmee we moeten dealen is dat de levensduur van apparaten steeds korter wordt. Als een apparaat is afgeleverd, moet je al bijna nadenken over zijn opvolger. Dat heeft natuurlijk te maken met operating systems die elkaar snel opvolgen, maar ook de implementatie van nieuwe technieken, zoals 5G en WiFi6. De ontwikkelingen gaan tegenwoordig zo snel. Je kunt eigenlijk niet meer zonder en elke ontwikkeling heeft invloed op de omgeving in jouw bedrijf.

We willen je nog beter van dienst zijn als het gaat om lifecycle management. Want met de tijdige vervanging van apparatuur en de overstap naar andere apparatuur of een ander systeem kunnen we allerlei problemen, security issues en hinderlijke wachttijden voorkomen.

Aan de andere kant zullen we niet blindelings achter elke nieuwe ontwikkeling aanlopen. Een verandering of upgrade moet wel uitkunnen en moet ook bij je organisatie passen. Soms is een aanschaf onnodig of te duur. Misschien kan een apparaat nog heel goed mee en heeft het nog niet het einde van zijn lifecycle bereikt. Dan kun je erop vertrouwen dat we dat zeggen. We adviseren jou vanuit onze kennis en ervaring. We zijn niet voor niets je trusted adviser. Ook in 2024.

Sustainability

We gaan extra aandacht besteden aan sustainability, een aspect van ons werk dat steeds belangrijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan het inruilen van je oude apparatuur, die op een milieuvriendelijke en gecertificeerd manier wordt gerecycled. Bij Dalosy proberen we bij iedere bedrijfsbeslissing de juiste afweging te maken tussen mens, milieu en bedrijfsbelang. Ons MVO-beleid is opgesteld volgens de internationale richtlijn van ISO 26000.

 

 

Neem contact met ons op!

Wil je de laatste ontwikkelingen bespreken? Neem contact op!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW