Honeywell Mobility Edge Platform

Background blocks

We leven in een tijd waarin technologische ontwikkelingen sneller gaan dan we bij kunnen benen. Bedrijven doen er goed aan om te investeren in toekomstbestendige producten en oplossingen. Bijvoorbeeld door te investeren in Android Enterprise devices! Omdat Android zich erg snel ontwikkelt, kan het een uitdaging zijn om je mobile devices en applicaties up-to-date en beveiligd te houden. Gelukkig biedt Honeywell, in samenwerking met Qualcomm en Google, uitkomst met het Mobility Edge Platform.

Een platform met het oog op de toekomst

Microsoft is in 2020 definitief gestopt met het aanbieden van support en updates van hun Windows CE en Windows Embedded Handheld OS. Dus wie nu nog met Windows devices werkt, zal vroeger of later een overstap moeten maken, bijvoorbeeld naar Android.

Android is modern, toekomstgericht en ontwikkelt zich snel, waardoor je steeds de nieuwste technologieën kunt toepassen om jouw processen te optimaliseren. Het Honeywell Mobility Edge Platform biedt een dynamisch hardware- en softwareplatform met geïntegreerde security die de nieuwe technische standaard vormt voor alle Honeywell devices. Het platform bestaat uit een ‘System-on-Module’ (of SOM) moederbord, Android-besturingssysteem en applicaties die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Meer weten?

Wil je meer weten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact op!

De 3 grootste voordelen

van Honeywell Mobility Edge

Versnel het uitrollen

Eenmaal gevalideerd, overal geïmplementeerd
Alle Honeywell devices hebben hetzelfde SOM-moederbord en dezelfde software waardoor nieuwe apps en updates veel sneller en eenvoudiger uitgerold worden.

Vergroot de productiviteit

Krachtige tools voor hogere werkprestaties
Krachtige, ingebouwde tools zorgen ervoor dat werknemers hun werk sneller en veiliger kunnen doen.

Verleng de life cycle

Toekomstbestendig voor maximaal rendement
Het platform ondersteunt tot 5 Android-generaties. Hierdoor kun je altijd de nieuwste Android-versie gebruiken en verleng je de levenscyclus van je devices voor maximaal rendement!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW