Til je magazijn naar the next level met de intelligente AMR karren van Fetch Robotics

Background blocks

In veel magazijnen zijn de karren een essentieel onderdeel van verschillende workflows. Zo worden ze vaak ingezet bij het orderpicken, het verplaatsen van artikelen naar andere locaties, het verzamelen van verpakkingsmateriaal in een afvalbak of ze worden ingezet als tijdelijke magazijnopslag. Deze karren moeten echter wel handmatig bediend worden, wat de productiviteit in je magazijn kan beperken. Zeker als medewerkers grote afstanden moeten afleggen.

AGC versus AMR

Om de productiviteit te verhogen, worden in magazijnen ook vaak gebruik gemaakt van AGC’s (Automated Guided Carts). Maar ook de AGC’s kunnen de productiviteit beperken doordat ze werken op een vooraf bepaald spoor waarvan ze niet kunnen afwijken. Als het pad van een AGC wordt geblokkeerd, moet een magazijnmedewerker deze obstakel eerst verwijderen. De karren van Fetch Robotics zijn AMR’s (Autonomous Mobile Robots) die volledig autonoom zijn om magazijnen naar the next level te tillen en de efficiëntie te maximaliseren. Zo kunnen AMR’s de looptijd van magazijnmedewerkers vrijwel elimineren. Dit is ontzettend waardevol als je bedenkt dat medewerkers in magazijnen vaak meer dan 50% van hun tijd besteden aan het lopen van A naar B.

whitepaper

Ontdek hoe je AMR’s ook slim kunt inzetten om kosten te besparen bij retourzendingen.

Fetch CartConnect

CartConnect is een autonome mobiele robot die karren ophaalt, verplaatst en aflevert naar elke gewenste locatie, binnen elk magazijn, fabriek of distributiecentrum. Het is een flexibele oplossing die op het moment zelf kan worden hergeprogrammeerd om zich aan te passen aan workflows en wijzigingen in planningen – wat niet mogelijk is met AGC’s vanwege hun vaste paden. Met CartConnect kun je vanaf je mobile device een workflow uitvoeren, een ophaalverzoek aanvragen en een afleverlocatie selecteren. De dichtstbijzijnde CartConnect zal dan automatisch naar het ophaalgebied gaan, de kar zelfstandig koppelen en deze naar de geselecteerde locatie brengen. Bij aankomst wordt de CartConnect weer automatisch losgekoppeld van de kar. Zo kunnen je medewerkers productief blijven in hun eigen zone.

Bekijk de video

Fetch RollerTop

Voeg flexibiliteit toe aan vaste transportbanden

Naast de CartConnect, is er ook de Fetch RollerTop. De RollerTop is een ideale oplossing voor omgevingen waarbij de automatisering (deels) door transportbanden worden aangedreven. Door de instelbare hoogte en autonome navigatie kunnen RollerTops zich zelfstandig een weg banen naar de transportband en/of ASRS-punten om bakken te laden en te lossen.

Neem contact op

Wil je advies over AMR’s? Neem vrijblijvend contact met ons op!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW