Every software needs a matching hardware.

Background blocks

Je wilt meer grip op je voorraad met de Voorraadbeheer app van Exact en zoekt nog een apparaat om ermee te werken. Dan ben je hier aan het juiste adres. Ontdek onze Android Enterprise devices die ideaal zijn voor gebruik van de Exact voorraadbeheer app!

De juiste hardware

Met de Exact Voorraadbeheer app worden taken als orderpicking, voorraadtellingen en goederenontvangst een stuk eenvoudiger. Door artikelen te scannen, in plaats van handmatig in te voeren, kun je enorm veel tijd besparen en veel fouten voorkomen. Maar dan heb je wel de juiste apparatuur nodig.

Je kunt de Voorraadbeheer app van Exact op een smartphone gebruiken, maar in een magazijn- of productieomgeving is een Android Enterprise device een slimmere keuze. Deze devices hebben dezelfde look-and-feel als een Android smartphone, maar dan met Enterprise voordelen. Ze zijn robuust en kunnen tegen water, stof en valpartijen. Daarnaast hebben ze een langere batterijduur én een geïntegreerde barcode scanner waarmee je foutloos en snel kunt scannen, zonder frustratie.

Ontvang vrijblijvend advies

Wil je meer weten of vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

Top 3 voordelen

van de Enterprise Android devices van Dalosy

Efficiëntie

De Android Enterprise devices bevatten een geavanceerde barcode scanner waarmee je veel sneller en eenvoudiger kunt scannen dan met een camera van een smartphone.

Kennis

Dalosy heeft al 46 jaar ervaring in barcoding en magazijnomgevingen. We weten hierdoor precies welke device het beste past bij de Exact Voorraadbeheer app en bij jouw omgeving!

Kwaliteit

We werken enkel met topmerken zoals Zebra Technologies waardoor je altijd de beste apparatuur voor de beste prijs ontvangt.

Gemak & Ontzorging

Naast het adviseren van de juiste apparatuur, biedt Dalosy ook diverse extra diensten aan zoals configuratie, support, onderhoud en beheer. Zo zorgen we dat je de devices ontvangt – geconfigureerd en met de app erop geïnstalleerd – zodat het uit de doos direct te gebruiken is.

Voor een volledige ontzorging bieden we extra support, onderhouds- en beheerdiensten aan. Is er een device stuk? Dan zorgen wij ervoor dat het wordt omgeruild en dat de juiste versie en de juiste applicaties erop staan. Ook leveren wij proactief beheer om de continuïteit van de devices te verbeteren. We monitoren of de apparatuur en batterij nog naar behoren werken en adviseren tijdig om te vervangen of onderhoud te plegen. Zo heb jij geen omkijken meer naar je apparatuur en alles wat erbij hoort. En zorgen wij dat alles goed geregeld is en blijft draaien!

Ontdek onze services

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW