De 5 grootste voordelen van Dalosy Enterprise Mobility Management

Background blocks

Dalosy introduceert een nóg betere dienst: Enterprise Mobility Management – Premium. Hiermee heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en beheer van je Enterprise Mobility. Dalosy ontzorgt je volledig. Bijvoorbeeld door op afstand te detecteren welke apparaten langzamer worden. Door een kapotte handheld binnen de afgesproken tijd te repareren. Door safety patches en updates te installeren en regelmatig te onderhouden. Door je Android versie te beheren. En nog veel meer.

Wat heb jij daaraan? Waarom zou je Enterprise Mobility Management (EMM) diensten van Dalosy afnemen? We nemen vijf van de voordelen met je door.

1. Security

Je organisatie is van A tot Z afhankelijk van IT. Bedreigingen van buitenaf kunnen je organisatie lamleggen. Voor de continuïteit van je bedrijf is het dus essentieel dat alle systemen, applicaties en apparaten regelmatig worden voorzien van beveiligings- en kwaliteitsupdates die bescherming tegen de nieuwste bedreigingen bevatten. Deze updates moeten ook naadloos op elkaar aansluiten. Gaat er iets mis in de samenwerking tussen het ERP systeem en de handheld devices, bijvoorbeeld, dan heb je een serieus probleem.

Met Dalosy Enterprise Mobility Management– Premium kun je je richten op het werk waarin jij goed bent. Wij zorgen voor de veiligheid van je applicaties, programmatuur en mobiele devices door de beveiligings- en kwaliteitsupdates en nieuwe softwareversies op elkaar af te stemmen en alle systemen, applicaties en mobiele devices op het juiste moment te voorzien van updates.

2. Kosten

Sommige zaken ondermijnen ongemerkt je productiviteit. Zoals een batterij die snel leegloopt of een zwak wifisignaal. Die zaken lossen we op voordat ze een probleem opleveren. Het is alsof de installateur voor de deur staat voordat je kraan gaat lekken!

Doordat Dalosy proactief voor je Enterprise Mobility zorgt, ben je 24/7 operationeel en voorkom je veel onnodige kosten. Met de adviezen die je van ons krijgt aan de hand van de rapportages en metingen, kunnen we nog meer besparen op operationele kosten. Om nog maar niet te spreken van de kosten die zouden ontstaan door een aanval van buitenaf, een haperend systeem of verouderde software.

3. Efficiency

Op basis van de uitgebreide rapportages die je maandelijks van Dalosy ontvangt, kun je ook de efficiency van je organisatie verder verbeteren. Zo helpen wij je om zwakke plekken in de wifi-dekking te dichten. Adviseren we je over een efficiënter gebruik van mobiele devices. En maken we inzichtelijk welke softwareversie draait op de verschillende devices. Daardoor kunnen wij de OS updates, safety patches en releases eenvoudig en beheerst uitrollen. Zo zorgen we met Dalosy Enterprise Mobility Management– Premium voor optimale efficiency.

Afgezien van dit alles verbeter je de efficiency doordat iedereen gewoon zijn werk kan doen. Door te kiezen voor EMM van Dalosy, hebben je medewerkers hun handen weer vrij om het werk te doen waarvoor ze zijn aangenomen. Ze hoeven geen systemen meer te monitoren, geen software meer te installeren en te updaten of devices te beveiligen. Dat doet Dalosy voor hen.

4. Gemak

Voor een vast bedrag per maand per mobiel device besteed je het specialistische werk van installeren, updaten, repareren, support bij storingen, het beheer van devices, safety patches en nog veel meer uit aan de specialisten van Dalosy. Is er een storing, dan kun je support verwachten. Is een apparaat stuk, dan maak je gebruik van onze reparatie-services waarbij jouw defecte device binnen 1 werkdag wordt opgehaald en weer teruggebracht. Met de juiste software en instellingen zodat je er direct mee aan de slag kunt. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.

5. Zekerheid

Dit voordeel zouden we ook ‘nooit meer piekeren’ of ‘zorgenvrij’ of ‘rustig slapen’ kunnen noemen. Wij noemen het ‘volledige ontzorging’. Met Enterprise Mobility Management– Premium van Dalosy heb je de zekerheid dat al je mobiele apparatuur goed functioneert, voorzien is van de laatste softwareversie, naadloos samenwerkt met de rest van je IT-landschap en goed beveiligd is tegen externe bedreigingen. Dalosy pakt problemen proactief op en waakt over de performance van je hardware, software en wifi-verbinding. En die zekerheid is goud waard.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW