Een mooie toekomst tegemoet met Peak Technologies

Background blocks

In juni 2022 werd de overname van Dalosy door Peak Technologies beklonken. We vertellen je er graag wat meer over.

Wie is Peak Technologies?

Peak Technologies is een grote speler in Enterprise Mobility die ook managed services, wireless network en technische ondersteuning aanbiedt. Met vestigingen in de VS, Engeland en Ierland heeft Peak meer dan 1000 werknemers en een omzet van ca. € 700 miljoen. Behalve in omvang is de organisatie groot in expertise en kwaliteit.

Wat betekent de overname voor Dalosy?

De overname maakt van Dalosy een wereldspeler in Enterprise Mobility, al deden we natuurlijk al zaken met bekende en grote partijen in de Retail, Transport & Logistiek, Healthcare en Manufacturing sector.

De samenwerking met andere Peak-bedrijven brengt ons expertise op het gebied van o.a. robotica, RTLS, softwareoplossingen en diverse andere moderne technieken. De toepassing van nieuwe technologieën leidt tot meer efficiency, en dat is precies waar klanten om vragen. Doordat ze steeds meer moeite hebben om aan mensen te komen, blijft de behoefte aan automatisering en robotisering groeien.

Fabrikanten en klanten reageren enthousiast

Onze klanten reageren enthousiast op de overname. Ook fabrikanten zijn positief. Veel van hen zoeken een betrouwbare partner om projecten in Europa of wereldwijd uit te rollen. Sterker nog, we zijn daar in het verleden al voor benaderd. Met een grotere geografische dekking in Noord-Amerika en Europa en een bredere technische dekking kunnen we die projecten nu goed oppakken.

Dalosy houdt eigen identiteit

We vinden het belangrijk om onze eigen identiteit te behouden. Je kunt een bedrijf als het onze radicaal veranderen om in jouw organisatie te integreren, maar dan verlies je alles wat Dalosy bijzonder maakt.

Bij Peak Technologies begrijpen ze dat. Ze willen Dalosy juist in haar kracht zetten, omdat die identiteit toegevoegde waarde heeft. Ze streven naar synergie door samenwerking en onderschrijven het belang van eigenheid. In gesprekken met andere bedrijven die al een aantal jaren tot de Peak groep behoren, werd dat bevestigd. Zij hebben ook na een paar jaar nog hun eigen identiteit en lokale klantenbinding.

Geen tunnelvisie, maar toekomstvisie

Als ondernemer moet je oppassen dat je geen tunnelvisie krijgt. Je moet oog hebben voor verandering en verbetering als dat goed is voor de toekomst van je organisatie. Wij hebben deze ontwikkeling dus omarmd, vooral omdat Peak Technologies zo’n goede partij voor ons is.

Voor Peak USA is het geweldig dat hun klanten in heel Europa kunnen worden bediend. Voor Dalosy is het mooi om die business erbij te krijgen. We vinden het geweldig om aan een nieuw avontuur te beginnen. Door de overname kunnen we samenwerken, groeien en elkaar versterken. Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Maak een afspraak

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW