Voice oplossingen binnen jouw bedrijf

Background blocks

Door de COVID-19 pandemie is er een uitdaging ontstaan in de logistieke sector, steeds meer consumenten vermijden hun tripjes naar de supermarkt en kiezen voor het afhalen en bezorgen van boodschappen. Hierdoor tonen steeds meer bedrijven interesse in een voice oplossing. Gezien een voice oplossing het werk proces kan versnellen. Er is genoeg keuze, maar welke voice oplossing past het beste bij jouw bedrijf?

De mogelijkheden zijn eindeloos

De keuze van een voice oplossing hangt af van de eisen die je als bedrijf stelt. Er zijn genoeg opties in voice oplossingen. Zo zijn er spraakafhankelijke systemen en spraakonafhankelijke systemen.

Maak een afspraak

Wil je weten welke voice oplossing het beste past bij jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Lydia Voice

Lydia Voice is onderdeel van EPG (Ehrhardt + Partner Group) EPG is gespecialiseerd in warehouse management en logistieke optimalisatie. Lydia Voice levert spraakonafhankelijke systemen aan. Dit betekent dat iedereen zou kunnen werken met het systeem, het systeem herkent 48 talen en kan zelfs accenten herkennen. dit maakt Lydia Voice ideaal om mee te werken wanneer er veel met seizoensarbeiders wordt gewerkt.

Bekijk de video

Lydia Voice en Zebra

Lydia Voice heeft eigen apparatuur maar daarnaast werkt Lydia Voice ook op ander apparatuur zoals van Zebra. Dit is ideaal wanneer de scanners ook voor andere doeleinden wordt gebruikt.

Neem contact op

Wil je meer weten over Lydia Voice in combinatie met Zebra apparatuur? Neem vrijblijvend contact met ons op!

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW