TPD Oplossing

Background blocks

Verschillende partijen hebben hun krachten gebundeld om deze TPD oplossing te ontwikkelen. Wie regelt wat? En wat dien je zelf als klant te doen? Om antwoord te geven op deze vragen, hebben we de rollen van de verschillende partijen op een rijtje gezet.

Rol van Honeywell en Movilizer

Movilizer (onderdeel van Honeywell) heeft de TPD software ontwikkeld. Honeywell is de hardware-fabrikant en levert de bestelde hardware uit aan Dalosy.

De login-gegevens van het Movilizer Cloud Portal worden direct door Honeywell aan de klant verstrekt. Heb je al inlog-gegevens? Ga naar https://movilizer.com/Portal/ om in te loggen tot het Movilizer Cloud Portal.

Rol van Dalosy

Dalosy koopt de hardware in bij Honeywell. Na ontvangst van de hardware, zorgen we voor de staging van de handterminals zodat we de hardware volledig geconfigureerd aan de klant kunnen leveren. Dalosy zorgt ervoor dat de app – via SOTI MobiControl – op de handterminal wordt geplaatst.

SOTI MobiControl

Voor de staging van de handterminals gebruiken wij SOTI MobiControl. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een Managed Google Play Account van Dalosy. In deze afgeschermde Play Store is alleen de Movilizer ACT app geplaatst, waardoor de app vanuit de Play Store wordt bijgewerkt. Om ervoor te zorgen dat de Movilizer app blijft draaien, kan de gebruiker geen apps installeren die mogelijk de werking van de Movilizer ACT app kunnen beïnvloeden.

Uiteraard kun je wel de Android Settings benaderen om bijvoorbeeld het device aan je WiFi netwerk te koppelen.

Rol van de klant

De klant dient zelf ervoor te zorgen dat de handterminals internettoegang krijgen en verbinding kunnen maken met SOTI MobiControl en de Movilizer Cloud Portal.

Ook is de klant zelf verantwoordelijk voor het inrichten van het Movilizer Cloud Portal zodat de handterminals over de juiste gegevens kunnen beschikken. Je dient dus zelf het portal te voorzien van stamgegevens (vestigingen, routes en economic operators) en transactionele gegevens (orders, facturen en betalingen). Het portal ondersteunt het importeren van csv-bestanden.

Om je hiermee verder te helpen, verwijzen we je naar de onderstaande documentatie (Commissioning Guide en Voorbeeldbestanden).

Support

Voor vragen over de app, het melden van bugs of het testen en controleren van bestanden, neem contact op met Movilizer Support van Honeywell.

Voor vragen over de Europese regelgeving omtrent de Tobacco Products Directive, verwijzen we je graag door naar dit document. Mocht er iets in het document niet duidelijk zijn, dan kun je contact opnemen met Honeywell.

Documentatie voor inrichten van het Movilizer Cloud Portal
Commissioning Guide – Dutch
Commissioning Guide – English
Commissioning Guide – French
Quick Reference for ACT Master Data Import – English

Voorbeeldbestanden
Route Example
Payment Example
Order Example
Invoice Example
Facility Example
Economic Operator Example

Documentatie voor de Movilizer app
User Manual – Dutch
User Manual – English
User Manual – French

Officieel document over het vereiste TPD Track & Trace systeem
Official Journal of the European Union – Legislation

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2024 | Design by FPW