Bluetooth: Voorkom het verlies van emballage (RTI’s) en verminder voedselverspilling

Background blocks

Tegenwoordig worden retailers in Europa gedwongen de verkoop van groenten en fruit te beperken vanwege voorraadtekorten. Door een beperkte voorraad is voedselverspilling geen optie. Dalosy en Peak Technologies nodigen u in samenwerking met Wiliot uit om deel te nemen aan onze webinar “Bluetooth: Voorkom het verlies van emballage (RTI’s) en verminder voedselverspilling.” In deze Webinar kun je leren hoe Bluetooth labeling met temperatuur tracking voedselverspilling kunnen verminderen en het zoek raken van emballage kan voorkomen.

Gratis webinar 15:00-15:45 uur 18 april 2023

Bluetooth: Voorkom het verlies van emballage (RTI’s) en verminder voedselverspilling

Datum: 18 april 2023
Tijd: 15:00

Let op: Deze webinar wordt in het Engels gehouden

Wist je dat 40% van al het voedsel in de supply chain wordt verspild voordat het zelfs maar in de schappen van de winkels terechtkomt?

De voedseltekorten crisis is slechts de eerste van vele uitdagingen waarmee retailers te maken zullen krijgen als we geen veranderingen doorvoeren om een meer duurzame supply chain te realiseren. Gemiddeld gaat tot 30% van de plastic kratjes (RTI’s) die worden gebruikt bij het transport en opslag van voedsel elk jaar verloren of hiervan is niet bekend waar deze zich bevinden. Het traceren en kwijtraken van deze RTI’s leidt tot hogere kosten. Dit verhoogt ook de behoefte aan productie van meer plastic kratjes dan nodig is met de juiste traceerbaarheidssystemen, en creëert onnodige kosten en milieu-impact voor retailers in een toch al uitdagende economie.

Het gebruik van Bluetooth-labels kan voedselverspilling verminderen en tegelijkertijd de houdbaarheid en ROI voor retailers verhogen. Om te leren hoe dit kan, schrijf je nu in voor Peak Technologies en Dalosy’s webinar in samenwerking met Wiliot.

AGENDA:

  • Introductie

  • Use Cases Temperatuur Monitoring

  • Duurzaamheid en Voedselverspilling

  • Q&A

SPREKERS:

Steve Statler

Steve Statler is de auteur van Beacon Technologies, de presentator van de Mister Beacon podcast  en hoofdmarketing bij Williot, waar hij kort na oprichting is gaan werken. Williot is een Sensing-as-a-Service, cloud en halfgeleider bedrijf, het leveren van “Intelligence for Every Thing” met behulp van IoT Pixel-tags.

Thaddeus Segura

Thaddeus Segura is de Vice President van Data Producten en Algoritmes bij Williot, waar hij wereldwijd leiding geeft aan een team van analisten, datawetenschappers en productmanagers. Wiliot heeft een kleine Bluetooth-computer uitgevonden die passief wordt aangedreven door radiogolven in de lucht en die kan worden gebruikt als een algemene IoT-sensor.

Simon Fleming

Simon Fleming is de Directeur van Innovatie bij Peak Technologies, met meer dan 15 jaar ervaring in de IT- en Data Capture industrie. Verantwoordelijk voor het stimuleren van innovatie en industrie 4.0-trends op het gebied van RFID, Augmented Reality, IoT en Data Capture.

Antony Yousefian 

Antony Yousefian begon zijn carrière in vermogensbeheer en investeringsbankieren. Met de wens om positieve verandering met financiën te versnellen, begon hij te investeren in start-ups in een vroeg stadium. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt aan het ontwikkelen van oplossingen voor agtech en climatech die veranderingen op systeemniveau kunnen stimuleren.

NU ABONNEREN

A PEAK TECHNO L OGIES COMPANY

Updates

© Dalosy 2023 | Design by FPW